kinder čoko + šlahačka nestuhol v chlade
Pozrite si aj
Ak si dala len šľahačku a čokoládu tak si si spravila parížsku šľahačku. A šľahačka ti zostane riedka a dá sa pekne vyšľahať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
da sa vyslahat aj riedka? preco teda nestuhla za noc?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lebo parížska šľahačka nestuhne. Zostane len trochu hustejšia ako normálna šľahačka. Normálne sa dá vyšľahať.
Ja som ju ešte do torty nedávala ale niektoré dievčence ju používajú. Takúto šľahačku používam na zákusok - a je chutná, dobre sa vyšľahá a pekne drží.
Ja robím skôr parížsky krém do ktorého ide do tohto základu cera.
Už tu bolo nekonečne veľa diskusií na tému parížskej šľahačky a krému. Treba si dať do vyhľadávania a prečítať - sú tam dobré rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A napíš aký máš recept.
Robí sa aj tak, že do šľahačky sa potom zašľahá maslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PRAVE maslo tam byt nesmie..:/
2x250ml slahacky 2x100g kinder cokolad prevarit a nechat 12 hodin v chlade stuhnut a potom vyslahat no ale to stuhnutie sa nekonalo...robila som ladove gastany + slahacka , cokoladka + slahacka...ziadny problem pekne to stuhlo a teraz nic...tak neviem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja keď robím túto šľahačku, tak vždy zostane hustejšia ale nie hustá masa. Môže to byť zložením tej Kinder čokoládky.
V diskusiách si nenašla nič?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nene nic...no vyskusam to vyslahat uvidime co to spravi..:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hore v prispevku mas 2250 ml....na ten pomer je malo čoko....
ale ak si dala 2x250 a 200 g čoko ....tak by to v podstate mohlo byť , ibaže ja pri mliečnej a bielej davam na 1 krabičku ú200-250 ml/150 g....
ale ostatní možno poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som naposledy robila šlahačku 33% z L.dla v červ. balení,davala som čoko 52%,... ale nedala sa mi do tuha vyšlahať, tak som musela do masla primiešať. Ale coop
v kelinku - sa krásne do tuha vyšlahala, neviem či je to smotanou alebo čím...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Monca no chyba mi tam x..:)) myslis ze by to bolo ze malo coko..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kinder cokoladka nie je cokolada v pravom slova zmysle, je to viacej tuk ako cokolada , s horkou kvalitnou mi slahacka cez noc tak stuhne, ze mam problem rozmixovat dakedy, zalezi aj kolko jej das, tuto Kinderkovu by som klasicky zacala slahat a prisypala pomalicky puding Creme Ole cokoladovy, ten to zhusti zarucene
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super cooky skusim dakujem..:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babulky tak panika stres uplne zbytocne..:) pekne sa mi to s dvoma smetafixama vyslahalo do krasnej nadychanej slahacky..:))
dakujem vam za pomooc..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby robim obmenu parizskeho kremu...
dala som 2 250ml slahacky 33% a 200g kinder coko...nechala som cez noc stuhnut v chlade a nic vrch sa mi spravila taka tuha supka a inak roztecene...
čo stým?? pojde to vyslahat?