reklama

kinder čoko + šlahačka nestuhol v chlade


reklama

baby robim obmenu parizskeho kremu...
dala som 2 250ml slahacky 33% a 200g kinder coko...nechala som cez noc stuhnut v chlade a nic vrch sa mi spravila taka tuha supka a inak roztecene...
čo stým?? pojde to vyslahat?

Pozrite si aj


reklama


reklama

katka_d, Ut, 18. 02. 2014 - 15:25

Ak si dala len šľahačku a čokoládu tak si si spravila parížsku šľahačku. A šľahačka ti zostane riedka a dá sa pekne vyšľahať.

katka_d, Ut, 18. 02. 2014 - 15:37

Lebo parížska šľahačka nestuhne. Zostane len trochu hustejšia ako normálna šľahačka. Normálne sa dá vyšľahať.
Ja som ju ešte do torty nedávala ale niektoré dievčence ju používajú. Takúto šľahačku používam na zákusok - a je chutná, dobre sa vyšľahá a pekne drží.
Ja robím skôr parížsky krém do ktorého ide do tohto základu cera.

Už tu bolo nekonečne veľa diskusií na tému parížskej šľahačky a krému. Treba si dať do vyhľadávania a prečítať - sú tam dobré rady.

katka_d, Ut, 18. 02. 2014 - 15:41

A napíš aký máš recept.
Robí sa aj tak, že do šľahačky sa potom zašľahá maslo.

lorinka, Ut, 18. 02. 2014 - 15:46

PRAVE maslo tam byt nesmie..:/
2x250ml slahacky 2x100g kinder cokolad prevarit a nechat 12 hodin v chlade stuhnut a potom vyslahat no ale to stuhnutie sa nekonalo...robila som ladove gastany + slahacka , cokoladka + slahacka...ziadny problem pekne to stuhlo a teraz nic...tak neviem...

katka_d, Ut, 18. 02. 2014 - 15:50

Ja keď robím túto šľahačku, tak vždy zostane hustejšia ale nie hustá masa. Môže to byť zložením tej Kinder čokoládky.
V diskusiách si nenašla nič?

lorinka, Ut, 18. 02. 2014 - 15:54

nene nic...no vyskusam to vyslahat uvidime co to spravi..:)

hore v prispevku mas 2250 ml....na ten pomer je malo čoko....
ale ak si dala 2x250 a 200 g čoko ....tak by to v podstate mohlo byť , ibaže ja pri mliečnej a bielej davam na 1 krabičku ú200-250 ml/150 g....
ale ostatní možno poradia

ja som naposledy robila šlahačku 33% z L.dla v červ. balení,davala som čoko 52%,... ale nedala sa mi do tuha vyšlahať, tak som musela do masla primiešať. Úsmev Ale coop Úsmev v kelinku - sa krásne do tuha vyšlahala, neviem či je to smotanou alebo čím... Smútok

lorinka, Ut, 18. 02. 2014 - 16:33

Monca no chyba mi tam x..:)) myslis ze by to bolo ze malo coko..

Kinder cokoladka nie je cokolada v pravom slova zmysle, je to viacej tuk ako cokolada Úsmev , s horkou kvalitnou mi slahacka cez noc tak stuhne, ze mam problem rozmixovat dakedy, zalezi aj kolko jej das, tuto Kinderkovu by som klasicky zacala slahat a prisypala pomalicky puding Creme Ole cokoladovy, ten to zhusti zarucene Kvietok

lorinka, Ut, 18. 02. 2014 - 18:46

babulky tak panika stres uplne zbytocne..:) pekne sa mi to s dvoma smetafixama vyslahalo do krasnej nadychanej slahacky..:))
dakujem vam za pomooc..

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama