karamelová plnka zo šľahačiek
Pozrite si aj
Vôbec nemusíš variť deň vopred, ja upálim cukor na karamel, zalejem zohriatou šľahačkou - aby neprskala), rozvarím a nechám vychladnúť na izbovú teplotu. Po vychladnutí zmiešam s maslom. Tento krém robím často. Deň vopred varím len karamelovú šľahačku, ktorú dávam do veterníkov, ale tam už maslo nepridávam. Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie, nešľahám, capnem do tej karamelovej hmoty maslo a vyšľahám to spolu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ani nevieš timea248 ako si ma potešila díky moc za odpoveď,idem makať ďalej ,aj tebe nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To ma teší, že som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daska.t ja tú plnku robievam tiež ,len vždy som si ju varila vopred,preto som chcela vedieť či sa dá aj v ten deň variť ,keď potrebujem.Dnes to bolo urgetné Nechám maslo v miske zmäkknúť našľahám ho samotné a potom prilievam tú uvarenú šľahačku ,po častiach a zašľahávam a vznikné krém karamelový.Musí to mať rovnakú teplotu a nesrazí sa .Keď sa srazí šup nad parou a riadne našľahať a nic sa nedeje .Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte poprosím vás o radu ,ak s tým máte niektorá skúsenosť.Moja otázka znie môžem urobiť karamelovú plnku zo šľahačiek ,ktorá sa má uvariť deň vopred aj napr. uvariť teraz ,nechať vychladnúť a večer ju vyšľahať s maslom a aj ju večer použiť do torty?Ďakujem vopred za odpovede