reklama

jahody v kreme

plummm , 27. 06. 2011 - 20:23

reklama

Dobrý večer, prave som dorobila tortu na stredu, a na vrstvu falošného parížskeho kremu som poukladala cerstve jahody. teraz rozmyslam, ci sa to nemôže pokazit, aj ked je torta stale v chladnicke. Co si myslíte???dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

mokilko, Po, 27. 06. 2011 - 20:45

podla mna ludia mavaju dakedy torticky doma v chladnicke (teda co z nej zriedkavo zostane Chichocem sa ) aj niekolko dni a aj co som ja postrehla, ze tak na 3 den je najlepsia Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ale teda ked je teplo tak musi byt v chlade. aj ked sa jedna o ovocie, nemyslim, ze by sa to pokazilo. uvidime co povedia ostatne baby :)

xela, Po, 27. 06. 2011 - 21:19

ja bezne davam ovocie na krem alebo do kremu a vzdy je to v pohode,

1deni11, Po, 27. 06. 2011 - 21:25

ani ja som s tym nemala pri parizaku nikdy problem.dokonca aj ked som davala plnku v ktorej sucastou bolo aj kusok pudingu tak s ovocim sa uplne zniesli a nepokazili sa. Slnko

aj ja si myslim, ze torta je najlepsia na 2-3 den, prejdu tortou vsetky chute.

Hudy, Po, 27. 06. 2011 - 22:10

Ja som teraz dva týždne za sebou robila tvarohovo pudingovú plnku od Judit a dala som k tomu čerstvé jahody. Jednu som plnila vo štvrtok a tortu krájali až v pondelok a vraj bola super, druhú som plnila v piatok, rozkrájala sa v sobotu a ešte dnes bola dobrá Mrkám

plummm, Ut, 28. 06. 2011 - 08:40

dakujem za vaše postrehy, ja peciem len pre rodinu, príležitostne tak jednu tortu za mesiac, takže nemám toľko skúsenostíÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama