jahody v kreme
Pozrite si aj
podla mna ludia mavaju dakedy torticky doma v chladnicke (teda co z nej zriedkavo zostane ) aj niekolko dni a aj co som ja postrehla, ze tak na 3 den je najlepsia
ale teda ked je teplo tak musi byt v chlade. aj ked sa jedna o ovocie, nemyslim, ze by sa to pokazilo. uvidime co povedia ostatne baby :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja bezne davam ovocie na krem alebo do kremu a vzdy je to v pohode,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani ja som s tym nemala pri parizaku nikdy problem.dokonca aj ked som davala plnku v ktorej sucastou bolo aj kusok pudingu tak s ovocim sa uplne zniesli a nepokazili sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja si myslim, ze torta je najlepsia na 2-3 den, prejdu tortou vsetky chute.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som teraz dva týždne za sebou robila tvarohovo pudingovú plnku od Judit a dala som k tomu čerstvé jahody. Jednu som plnila vo štvrtok a tortu krájali až v pondelok a vraj bola super, druhú som plnila v piatok, rozkrájala sa v sobotu a ešte dnes bola dobrá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za vaše postrehy, ja peciem len pre rodinu, príležitostne tak jednu tortu za mesiac, takže nemám toľko skúseností
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý večer, prave som dorobila tortu na stredu, a na vrstvu falošného parížskeho kremu som poukladala cerstve jahody. teraz rozmyslam, ci sa to nemôže pokazit, aj ked je torta stale v chladnicke. Co si myslíte???dakujem