Jahodova kocka

Popis

Uplne jednoduchy sviezi lahky dezerta a velmi chutny.

Jahodova kocka - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

Korpus
5kusyvajicok
5polievkové lyžicepolohrubej múky
5polievkové lyžicekryštalového cukru
1kusPDP
plnka
250millilitrovslahackovej smotany
250gramovmäkký jemný tvaroh
2kusy350g jahodové jogurty
1kusvanilkový cukor
  kryštálový cukor podľa chuti
2kusyzelatinovy stuzovac za studena
2kusytortové želé
  jahody

Inštrukcie

Korpus:

Bielka vyslahame na sneh do zltkov pridame cukor a vyslahame na penu pridame preosiatu muku s PDP a nakoniec primiesame sneh, vylejeme na plech vystlany papierom, pecieme pri 180 stupnoch.

Plnka:

Vyslahat smotanu na slahacku potom zmiesat jogutr s tvarohom pridat slahacku, osladit podla chuti . Podla navodu pripravit stuzovac a primiesat do masy, vyliat na studeny korpus, nechat stuhnut. Zelatina: Po zatuhnuti poukladat ovocie a zaliat tortovou zelatinou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk vdaka za receptik, určite je chutný Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁno

TlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁno

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskam

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.