
Jednoduchý svieži ľahký dezert. Veľmi chutný.
Korpus: | ||
5 | kusy | vajce |
5 | polievkové lyžice | polohrubá múka |
5 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
1 | kus | prášok do pečiva |
Plnka: | ||
250 | millilitrov | šľahačková smotana |
250 | gramov | jemný tvaroh |
250 | gramov | jahodový jogurt |
1 | kus | vanilkový cukor |
kryštálový cukor | ||
2 | kusy | želatínový stužovač za studena |
Želé: | ||
2 | kusy | tortové želé |
jahody |
Korpus:
Bielky vyšľaháme na sneh, do žĺtok pridáme cukor a vyšľaháme na penu. Pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva a nakoniec primiešame sneh.
Vylejeme na plech vystlaný papierom a pečieme pri 180 stupňoch.
Plnka:
Vyšľaháme smotanu na šľahačku, potom zmiešame jogurt s tvarohom, pridáme šľahačku, osladíme podľa chuti.
Podľa návodu pripravíme stužovač a primiešame do masy. Vylejem na vychladnutý korpus, necháme stuhnúť.
Želé:
Po zatuhnutí plnky poukladáme ovocie a zalejeme tortovým želé.
vdaka za receptik, určite je chutný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty