hrudky kakaa
Pozrite si aj
mayka, musis davat este do studenej smotany, riadne vymiesat, nie ked uz zohrievas!!! aj mne sa to stavalo ale prisla som na to , takze hned vsetko spolu vymiesaj a az potom daj zohrievat!!! Neexistuje ze tam budes mat hrudky!!!! Nech sa dari!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Treba to zmiešať ešte studené. Skús to prepasírovať cez sitko. Ja pre istotu ani kakao nedávam, iba čokoládu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja nedávam do studenej. Uvarím šľahačku s cukrom, potom vmiešam preosiate kakao, poriadne prešľahám a nakoniec vlejem rozpustenú ceru. A problém som nemala. Bol len vtedy keď som kakao nepreosiala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som to vyskúšala tak, že som vmiešala kakao najprv do rozpustenej nie veľmi teplej cery a potom som to vliala do uvarenej šľahačky. Tam kakao nezhrudkovatie.Neviem, či sa to takto môže, ale robia sa také polevy na koláče, kde sa mieša kakao s tukom a cukrom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka nabudúce skúsim za studena :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to robím ako Meggie do horucej šľahačky,ale kakao preosiate.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to robím trošičku inak. Zohrejem šľahačku a cukor, kým sa cukor nerozpustí, potom dám do misky kakao do neho prilejem teplu sladkú šľahačku a rozmiešam kakao metličkou. Kakaovú zmes nalejem do zvyšku šľahačky a pokračujem cerou. Odkedy to takto robím, vždy mám ten základ hladký, bez hrudiek.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som uvarenu slahacku aj s kakaom prepasirovala cez citko a zaidne hrudky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam všetko dokopy hneď na začiatku. Pomaly na miernom ohni rozpúšťam a metličkou miešam. Nikdy sa mi nestalo, že by sa kakao nerozmiešalo dokonale. Ale pozor, prišla som na to, že ak dám hneď do horúceho čokoládu tak tá ako keby zkryštálovela. Možno to je i tvoj prípad. Nie kakao ale čokoláda. Treba vmiešať do menej horúceho. Môj poznatok...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé žienky prosím Vás ako odstránim hrudky kakaa z falošného parížského krému ... stále sa mi tam vytvoria a potom to v tom kréme cítiť, kakao preosievam ale po zamiešaní do šľahačky sa opäť vytvoria :(