glukózový sirup
Pozrite si aj
ahoj:)))ja som kupila ten glukozovy prasok(Glukopur) v lekarni a zvarila som ho s vodou
36ml vody ktomu pridas 64g glukopur neham to zovriet a povarim cca 1 minutu
ale dievcata pisali ze aj cukor zvaria s vodou ale to som neskusala
nech sa dari:)))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bez Glycerinu to nerob, to je moc suche (praskave). V lekarni ho urcite maju, len ho niekeddy hechcu predat Chod do inej!A co sa toho gluk.sirupu , nic nekupuj :400 g krist. cukru, 200 ml vody a 1/2 caj. lyzicky kys. cirtonovej. Vsetko rozpustit nad ohnom.a nechat na miernom ohni asi pol hodinu. Nevarit!!! Na koniec 1/2 cl sody (neutralisuje). ...a mas glukosovy sirup
maj sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked urobím tolko glukozy,kolko zelatínu a cukru k tomu dávat,aby hnota bola ,dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ste zlaté, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som glycerin kupil na www.cukrarskepotreby.eu,chod na-ptahove hmoty a suroviny-ostatne-
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim len so zelatinovej potahovky a ten glycerin vobec nechyba(ja ho uz nedavam),ziadny rozdiel nevidim avsak ja pouzivam psenicny,kukuricky ci ryzovy sirup,je ovela lepsia hmota ako s glukozovym sirupom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam zelatinovu potahovku uz tiez dlho a davam do nej med.Niekedy aj glycerin, inokedy nie.Velky rozdiel nie je. Robila som raz s glukozovym sirupom a bolo to hrozne.Neviem,kde som urobila chybu,ale s medom je to super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
henulka aj ja som uz robila s medom a bolo lepsie nez s glukozou..neviem mne sa glukoza akosi nepaci
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zvarím praškovu glukozu s vodou 36ml vody a 64g glukozy potom si urobím cukrovy rozvar 30ml vody a 30g kryštalovy cukor a všetko po vychladnutí na 40 stupňov zmiešam spolu-používam to do čokohmoty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katrina,
ja som si tiez zvykla robit s medom.Ta glukoza sa mi tiez nepozdava. U nas dostat kupit repikovy med,ten je taky bielucky.Robi sa mi s nim velmi dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Som tu novo prihlásená, ale už dlhšie sa chodím na túto stránku kochať a inšpirovať. Ste vážne dobré
Teraz by som ale potrebovala poradiť. Chcela by som vyskúšať tú želatínovú poťahovku, ale mám dosť problém zohnať suroviny. Na glycerol mi v lekárni povedali, že ten už nemávajú, ale ako som sa tu dočítala ide to aj bez neho. Chcem sa ale opýtať na ten glukózový sirup. Mávajú už len práškovú glukózu a potrebovala by som vedieť, či ju nejako zvárate alebo použijete práškovú a upravíte hustotu?