reklama

falošný parížsky čokoláda?


reklama

ahojte idem robiť falošný parížsky krem a chcela by som sa opýtať či by som mohla namiesto 100g kakao a 150g cera dať 200g čokoláda a 50 g cera lebo to kakao sa mi tam nejak nepáči

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kisko, St, 18. 05. 2011 - 14:48

Potom urob pravy parízsky,tam neide ani cera,ani kakao,iba cokoláda a smotana

ja som uz robila aj bez masla len je taky dost tuhy ten krem, tak teraz davam uz aj malo. Zohrejem si 200ml slahacky a potom tam rozpustim 200g cokolady ked to vychladne dam jedno malso a 50g cukru a je vynikajuci, vsetci ho chvalia Áno

Kisko, St, 18. 05. 2011 - 16:43

mozes dávat maslo,nic sa nestane,budes mat viac,na 1 slahacku 1 maslo

ja davam do falosneho cokoladu a nedavam ceru tiez takze kludne mozes aj bez kakaa

este sa chcem opytat ako to ze do praveho parizaku nejde maslo ja som tu nasla recept a tam je az 1kg maslo je viac tych receptov?ja som zatial robila len ten falosny a je super ale chcem vyskusat aj pravy dakujem Slnko Slnko Slnko

no tak som urobila ako som chcela dala som namiesto kakaa .. 200g čokolády a 50g cery a krem bol perfektný Vyplazený jazyk

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama