reklama

dostatocne neuvareny karamel,co s tym

Sausen , 28. 10. 2010 - 16:46

reklama

Co mam robit,varila som salko 4hodiny,ale len poslednu hodinu zakryte,som zabudla,preto som tak dlho varila,otacala som ich po hodine jasne a ked som otvorila plechovku salko je karamelove ale take polotekute,nechcem davat viac masla ako treba na jedno salko 350g viac bude strasne maslove,co s tym teraz ako sa to da napravit?varila som 3 predpokladam,ze su take vsetky ostatne mozem dat spet varit i ked su uz vychladene?dakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

sio, Št, 28. 10. 2010 - 17:01

toto sa stalo aj mne,ja som ich prikryté mala ale je to tekuté,už varím druhé a tie tekuté použijem na puding,aby som nemusela vyhodiť a poradiť ti v tom neviem ja by som neriskovala Mlčím

zlatat, Št, 28. 10. 2010 - 17:08

to fakt sa vám stalo ???? Ja som varievala tuším aj 3 druhy salka a ani raz sa mi toto nestalo. Vždy ich varím v tlakáči 1 hodinu a sú krásne karamelové, husté.

Radšej s ním neriskuj krém, uvar druhý. Alebo si uvar ešte karamelový puding a do neho vmiešaj toto salko a tak spoj s maslom.

Sausen, Št, 28. 10. 2010 - 17:23

no stalo sa mi to prvy krat v zivote dievcata a je to nestle podotykam,varila som 3 do zasoby Smútok

ZuzkaM, Št, 28. 10. 2010 - 17:32

Som prekvapená dievčatá, že sa Vám to stalo. Často robím karamelovú plnku, ale ešte sa mi to nestalo. Salko varím približne 2-2,5hod. Skús 1 rozmiešať s maslom, nemalo by sa tomu stať nič. Možno nebude mať až takú karamelovú chuť, ale jedlé by malo byť a malo by aj stuhnúť. Skús len vyskúšať, budem držať palce Tlieskam

Zuzka M má pravdu a pridaj trochu nesky len prášku Velvet a pod,, podporí to karamelovú chuť, neboj plnka bude tuhá, mne sa to stalo s Lidlovým Slnko

LHOLLA, Št, 28. 10. 2010 - 17:50

ja som ho vyliala do hrnca a zahustila trochou zlatého klasu akoby som varila puding a potom vymiešala s maslom

klocik, Št, 28. 10. 2010 - 17:55

ahoj, aj mne sa to stalo, viackrát, salko som použila také polotekuté a nič sa tomu nestalo,ale pridala som ešte jeden uvarený karamelový puding do krému, krém nebol riedky a tie ostatné salka mi krásne stuhli za dva dni....
prajem krásne pečenie

aramana, Št, 28. 10. 2010 - 18:03

Nedávno som mala taký problém a babenky mi poradili po troche to robiť na panvici.Takže skús, je to odskúšané, ide to len musí byť teflónová......
...a ešte sa priznám že keď som mala ten problém....no až sa to ťažko píše...teda priznáva....no proste JA SOM KUPILA NESLADENE Hambím sa Hambím sa Hambím sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

mobana, Št, 28. 10. 2010 - 18:23

Ahojte. Ja salko nevarím. Upálim 10 dkg. kryš. cukrun zalejem obyčajným salkom a chvíľu povarím a po vychladnutí vyšľahám s 1 a 1/2 maslom a mám perfektný karamelový krém. Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Sausen, Št, 28. 10. 2010 - 18:55

zazrak chichi,zaaazrak Chichocem sa mam karamel normalne sme to so sirinkou miesali a mame karamel,ktory uz ona vylizuje z varesky Vyplazený jazyk dakujem vam dievcata Objímam

ja som mala tiez na zausok takyto problem a uvarila som karamelovy husty puding ,spojila a maslo, taky bol vyborny jemnucky a krajal sa dobre, drzal. Bol to rez na oplatke... Áno

zlatat, So, 30. 10. 2010 - 13:52

Ja bežne robím takýto krém - zdá sa mi jemnejší, ako keď sa dá čisto Salko s maslom

mana1, Št, 28. 10. 2010 - 22:01

Zlomené srdce Ahojte aj ja sa pridávam varila som dve lídlové salká ten istý čas jedno sa uvarilo a druhé bolo redšie neviem ako sa to mohlo stať ale potom som ich zmiešala spolu a bol super krém Slnko Slnko Slnko Bozkávam Bozkávam Bozkávam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama