Doboška s celozrnnou al. grahamovou múkou?
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja pouzivam takmer vzdy do kolacov pre nas doma celozrnnu muku miesto klasickej. Recept neupravujem, davam tolko, kolko je pisane. Niekedy davam 2/3 CZ a 1/3 klasickej. Pouzivam ju aj za hladku, aj za plohrubu. Urcite ale kup taku, co sa vola jemne mleta. Odporucam Bio z Hyper..ovi, tam maju rozne, psenicnu, spaldovu..., tie su podla mna najlepsie, ale bacha na to, aby bola jemne mleta. Lebo niektore celozrnne (napr. bio z DM-ky) su tak nahrubo mlete a potom su tam take tie supky a v kolaci to je potom citit a to nie kazdemu vyhovuje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za radu :D
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte,
zákazníčka by chcela dobošovú tortu ale s celozrnnou alebo grahamovou múkou. S týmito múkami nemám vôbec skúsenosti a tak som hľadala v starších príspevkoch no nedočítala som sa nikde, či ten pomer múky je taký istý ako pri klasickom ceste alebo sa to nejako mieša s klasickou múkou? Viem že pri takýchto múkach sa to robí trošku inák tak ak má niekto takýto recept budem vďačná .... ďakujem :)