reklama

Doboška s celozrnnou al. grahamovou múkou?


reklama

Ahojte,
zákazníčka by chcela dobošovú tortu ale s celozrnnou alebo grahamovou múkou. S týmito múkami nemám vôbec skúsenosti a tak som hľadala v starších príspevkoch no nedočítala som sa nikde, či ten pomer múky je taký istý ako pri klasickom ceste alebo sa to nejako mieša s klasickou múkou? Viem že pri takýchto múkach sa to robí trošku inák tak ak má niekto takýto recept budem vďačná .... ďakujem :)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Liada, Pi, 01. 06. 2012 - 09:17

Ja pouzivam takmer vzdy do kolacov pre nas doma celozrnnu muku miesto klasickej. Recept neupravujem, davam tolko, kolko je pisane. Niekedy davam 2/3 CZ a 1/3 klasickej. Pouzivam ju aj za hladku, aj za plohrubu. Urcite ale kup taku, co sa vola jemne mleta. Odporucam Bio z Hyper..ovi, tam maju rozne, psenicnu, spaldovu..., tie su podla mna najlepsie, ale bacha na to, aby bola jemne mleta. Lebo niektore celozrnne (napr. bio z DM-ky) su tak nahrubo mlete a potom su tam take tie supky a v kolaci to je potom citit a to nie kazdemu vyhovuje.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama