reklama

Cukrarenska poleva zetoniky do kremu

mia114 , 11. 08. 2010 - 18:32

reklama

Ahojte
Mala by som jednu otazku, chcela by som robit krem pudingovy s maslom, pod potahovku , no citala som tu na fore, ze je dobre aj dat do plnky cokoladu, ze potom lepsie stuhne. Mozem pouzit aj taku cukrarensku polevu v tvare zetonikov? Alebo je lepsie pouzit klasicku kvalitnu cokoladu?
majka
dakujem velmi pekne za odpoved:o)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj ja dávam do každej plnky túto peniažtekovú uvarím si plnku a ešte do horúcej pridám čokoládu a miešam kým sa mi nerozpustí aby ti tam nezostali malé kúsky :)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama