reklama

Zrazená plnka - prečo ????

silwik , 25. 09. 2009 - 22:16

reklama

Kočky,práve sa mi zrazili 2 karamelové plnky a ja netuším prečo....už som to robila toľkokrát a nič,všetko ok -robila som ju z masla,salka a zlatého klasu - tak ako vždy -a teraz toto,vyzerá to ako keď prešľaháte šľahačku ... takže jedna letí do koša....urobila som druhú..... to isté .... prečooooooo ???? nechápem....mám ešte uvarené jedno salko,ale už sa bojím,že sa to stane zas ....poradíte mi????Kde je chyba ????ĎakujemZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Prečo si ju vyhodila? Dá sa napraviť šľahaním nad parou, alebo si dala málo masla, alebo treba skúsiť znovu vymiešať trochu masla a postupne pridávať plnku, vyskúšaj škoda ti je peňazí a ak by ti to nepomohlo zober rastlinnej šľahačky a vyšľahaj a potom zašľahaj tú zrazenú. Úsmev

silwik, So, 26. 09. 2009 - 13:57

Plačem Plačem Plačem vyhodila som ju,lebo ma naštvala.... Váľam sa od smiechu po podlahe ,takže už to nevyskúšam napraviť,ale ďakujem,budem vedieť Bozkávam nabudúce

krem sa zrazi aj vtedy ked zaklad je studeny a pridas studene maslo ,vtedy sa to nemôze spojit,ale ja odoberiem trosku takeho kremu dam do mikrovlnky zohrejem a potom zmiesam pozor ked ho prehrejes bude riedke niekedy to robim na dva krat ,aby som to vystihla.

silwik, So, 26. 09. 2009 - 13:58

tak to bude asi ono....maslo bolo dosť studené Smútok ďakujem

naprosto souhlasím, a když se mi povede ho přehřát, tak zase dám část do mrazáku, aby rychle tuhnul a potom pomalu po trochách přidávám, krém zase potom krásně drží Mrkám Mrkám

Adriana, So, 26. 09. 2009 - 03:15

alebo druhy krat skus si zohriať trochu masla.. v kastrolku.. a zašlahaj to do plnky.. určite sa ti to napravi.. aj ja to tak robim..ked sa mi to stane... a všetko je ok ... Mrkám Mrkám Úsmev

silwik, So, 26. 09. 2009 - 13:59

ďakujem,pôjdem urobiť tú tretiu,lebo včera som už nemala na to nervy .... Smútok

zoe321, So, 26. 09. 2009 - 18:09

No to je asi to zrážanie teraz nejak viac v móde!Mne sa to stalo včera!Našťastie sa mi zvýšila plnka z 1.poschodia a bolo po probléme Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

nanya, So, 26. 09. 2009 - 18:17

ja ked som začala piecť, plnky sa mi zrážali jedna radosť...Úsmev napravila som to tak, že som zobrala kúsok masla, vyšľahala som ho a po troške som k tomu maslu prišľahávala ten zrazený krém...ale naozaj po troške a vždy sa napravil... to mi poradila moja sestra a aj ona s tým má dobrú skusenosť...
ale teraz, čo už pečiem nejaký ten mesiac Chichocem sa , tak miešam dohromady ako čo príde... studené s letným, studené so studeným...prišla som na to, že je to asi jedno... mne sa osvedčilo, že si na začiatku dobre vyšľahám maslo (ak je studené, tak ho len nakrájam na menšie kúsky) a hneď šľahám... k tomu pridávam puding, salko alebo varený základ po lyžiciach... ale podstatné je každú tú lyžicu poriadne zašľahať... krém sa mi nezrazil ani nepamätám... čiže ak to chceme mať veľmi rýchlo, tak sa to zrazí, lebo sa ten puding nezašľahá dokonale... možno je to tak alebo mám len tak dlho šťastie Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

Rebeka7, Ne, 27. 09. 2009 - 09:11

Súhlasím s Nanyou...Keď poriadne vyšľahám maslo (a ja najprv vyšľahám aj puding) a potom primiešavam po lyžiciach, tak sa nezrazí...Hlavne netreba hneď hádzať do koša a vyskúšať všetko čo sa dá a čo tu babenky radia. A patrí im za to vééééééééľká vďaka!!!!Zlomené srdce Myslím, že kilami zrazených krémov si asi prešla každá z nás ( mňa nevynímajúcChichocem sa ) Tak pečeniu zdar!!!!!!

silwik, Ne, 27. 09. 2009 - 23:11

jóóóóój kočky,ste zlaté a ďakujem za všetky radyBozkávam Bozkávam Bozkávam ,mne sa to stalo prvýkrát a preto som v šoku Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ,takže moja myšičková tortička ma vyšla teraz poriadne draho,keďže som do nej vyrobila 3 plnky a použila len jednu Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ,no čo,skúsenosť ,nabudúce sa budem ponáhľať pomaly Mrkám Mrkám Mrkám

Ak sa mi zrazí plnka, tak ju po lyžiciach miešam na najvyššom stupni mixérom, určite sa spojí, ale musíš to robiť po dvoch-troch lyžiciach. Ak sa to nepodarí, tak by som do toho pridala orechy, namočené a vyžmýkané piškóty, namočené hrozienka, rum a urobila by som z toho guľky. Vyhadzovať to bola určite škodaSmútok Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama