zdobiaca plnka
Pozrite si aj
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/poleva-na-zdobenie-pernikov väčšinou zdobia torty týmto snehom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milaá Zula,ja si zvyknem uvariť,hustú kašu z pol litra mlieka a asi 4 - 5 PL hladkej múky nechám vychladnúť najlepšie cez noc ,potom si vymiešam 1 Ceru s asi 200 - 250 g práškovým cukrom a keď je vyšľahané pridám kašu z mlieka a môky.Krém ostane biely,dobre ide cez špičky a dobre drží tvar.Cera,keď stuhne tak je pevný a netečie.Pozri moje torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chtěla bych se zeptat(asi hloupě),ta Cera v tuhém stavu?Půjde to vymíchat s tím cukrem????Děkuji za odpověď.martinaf
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
By som sa tiež spýtala, či miesto múky môže byť gustin alebo solamil - aby bola kaša biela, alebo či niekto skúšal kokosový puding /Dr.Oetker - tej je biely/.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte som neskúšala ,ale nie je to zlý nápad,aj keď z múky tej bielej farbe neublíži nakoľko Cera s cukrom je veľmi bielučká a keď tam pridáš tú kašu podľa potreby,niekedy eni nie všetkú tak z tej bielej nestiahne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ceru nechám v izbovej teplote asi 10 - 12 hodín a ona sa potom mixérom dá pekne vyšľahať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Děkuji to jsem potřebovala vědět. martinaf
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte šikulky a šikulkovia,potrebujem poradiť nejaký dobrý krém na zdobenie ,ktorý bude biely,vhodný na K2 a nebude sa roztekať lebo večšinou mi ani nedrží tvar a rozteká sa mi .prosím poraďte mi