Mne sa to tiež raz stalo. Dala som cesto do nedostatočne vyhriatej rúry a cesto sa namiesto pečenia "varilo" Tiež bolo zhora upečené a vo vnútri také čudné...
Odvtedy si dávam pozor a rúru zapínam v dostatočnom predstihu.
Držím palce!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
potrebujem radu ohladom kolacov,obcas sa mi stava,ze kolac je akoby zbity ci neviem to nazvat zelatinovy i ked je podla spajdle prepeceny ked ho nakrajam,vo vnutry akoby bol surovy ci ako to mam nazvat,pritom je tam predpisany cas,alebo aj dlhsie..chcela by som vediet preco a kedy sa to robi a ako tomu zabranit.teraz som robila mrkvovy,ale mrkvu som postruhala nie na jemnom,ale na tom hrubsom struhadle a kolac je taky zbity pritom som ho pekavala davno a bol vzdy dobry nechapem,kde som urobila chybu..stava sa mi to aj s inymi kolacmi hocikedy a som z toho smutna a neviem ci taky kolac mozme jest ci to je dobre prepecene,ci radsej nie???ja to potom vyhadzujem,lebo som skusala aj napoly prekrojit a dat dopiect a furt to iste len sa tak no vysusi viacej a obhoria okraje.. mam osvedcene recepty a pri tych sa mi to nestava,tak neviem..