Vystužiť alebo nie?
Pozrite si aj
doporucujem vystuzit ;) postacia aj obycajne slamky - zanoris do torty az po spodok a trciaci zvysok odstrihnes. kruhovu tortu das na samostatnu podlozku a mas vystarane :)
aky krem- v podstate je to jedno, aky vam bude chutit ;) ak bude vrchna torta stat na podlozke a ta na vystuhach/slamkach, spodne torty ti pod vahou vrchnej nepovolia. okrem ineho, tymi vystuhami budu spodne torty aj fixovane, hoci len ciastocne.
v pripade prepravy je vhodnejsie dorucit vrch a spodok samostatne a zlozit az priamo na mieste.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dík moc majkapos. K tej podložke... ako by mala vyzerať? Myslím, či nejaký kartón obalený fóliou a tak...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hocico pevnejsie. zavisi, ci ma byt podlozka skryta alebo nie. ja davam niekedy karton obaleny v potr.folii, niekedy plastovu podlozku... niekedy je kraj podlozky skryty, inokedy tvori sucast "looku" celej torty.
kedze som na tomto fore novacikom, nevsimla som si, ze tato tema tu uz bola viackrat preberana. skus pripadne kuk cez vyhladavanie ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem ale asi ju skryjem. Nevyzeralo by to dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vystužiť alebo nie: To je otázka
Idem robiť tortu, niečo ako poschodovú, na spodok má byť 4lístok - majú to byť 4 srdiečka spojené a na vrch má ísť kruh. Je potrebné to niečím aj vystužiť? A aký krém doporučujete aby to vydržalo, myslím tým aby sa korpusy pod váhou nešmýkali? Vopred ďakujem