reklama

Traseny krem


reklama

Ahojte zienky, chcem Vas poprosit o radu, chystam sa robit traseny mand. krem (2smotany+2kompoty+2xOle vanilka)-chcem sa opatyt ci je potrebne korpus pod kremom natriet dzemom alebo nie. Taktiez ci je ten recepr spravny, ci nemate nejaku inu verziu. Dakujem Vam vsetkymSlnko


reklama


reklama

dadka1, St, 14. 10. 2009 - 22:13

a ja zase ked uz si to tu spomenula ta prosim to je aky ten traseny krem??ako sa to robi?a na aky korpus je dobry..dakujem za odpoved..KvietokKvietokKvietok

traseny krem je taky, ze das vsetky hore spominane ingrediencie do misy ( to Ole su van. pudingy od Oetkera-bez varenia), zavries ju a trasies nou a ten krem stuhne. Je chutny, uz som ho jedla, ale este som ho nedavala na tortu.Ked chces o tom vediet viac, dajsi to tu do vyhladavania , uz o nom bola diskusia, len ja som ten dzem nejako nenasla ci ide na korpus alebo nieÚsmev

matylda, St, 14. 10. 2009 - 22:20

Ja mám taký istý recept ale robila som ho s jahodami. Neviem, či je potrebné korpus natierať džemom - ja som ho trochu popolievala jahodovým sirupom, potrela krémom a vrch poliala čokoládou. Celý zákusok bol výborný, šťavnatý a všetkým sa páčil Pohoda

ahoj, ja som robila traseny s jahodami a teraz s mandarinkamiMrkám , neviem, asi to tak ma byt, ale ten puding sa mi "nevytriasol" do hladka. stale tam boli take malinke hrudky coko pudinguMlčím
a dzemik som davala pod ten krem, aj napriek tym hrudkam bol krem fajny Chichocem sa

Meggie, Št, 15. 10. 2009 - 07:12

Tina.mar mne sa podobné stalo ale bolo to tým, že tam bolo málo tej kompótovej šťavy a ďalšia vec trasiem radšej vo väčšej miske aby mal dosť miesta.

dakujem Vam za odpoved-ja chcem tortu aj potahovat, v nejakej diskusii som citala ze mozem, len musim okreje aj vrch torty potriet maslovym kremom. Ale teraz ma napadlo nebude mi to aj tak vytekat ak krem prikryjem druhym korpusom?

ivanka, ja som teraz robila tortu s trasenym kremom a vyriesila som to tak, ze traseny krem bol v strede a na boky torty som dala krem zo zlateho klasuMrkám

tina.mar do traseného krému sa hodí viac vanilkový puding ako čoko, preto si tam mala tie hrudky, ony sú aj vo vanilkovom, ale nie je to také viditeľné. Ivanka najprv si daj naplnenú tortu stuhnúť do chladničky a až potom ju potri maslovým krémom, keď to stuhne už to nebude vytekať ani presakovať.SlnkoSlnko

kubka, St, 14. 10. 2009 - 23:13

Ja zasa potieram piškótu resp. naplnenú tortu rast.šľahačkou a nedávam pod krém džem, ale ja si myslím, že by aj mohol byť. Toť moja skúsenosťSlnko

Ja do neho nakoniec este zvyknem primiesat kyslu smotanu, je potom taky trocha sviezejsi. A uz som nim plnila niekolkokrat tortu a bolo to super, je dost tuhy, takze nevyteka. Ale boky som potrela maslovym kremom, aby sa netopila potahovka. KvietokKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama