reklama

Torta na krstiny


reklama

Ahojte gazdinky a super cukrarky Úsmev

Som tu uplne nova a na tuto stranku som sa dostala uplnou nahodou...chcela som objednat mojmu krsniatku tortu, ale ked po tyzdni surfovania tu na webe som videla tie Vase neskutocne vytvory, zaziadalo sa aj mne upiect tortu. Alebo sa aspon o to pokusit.
Uprimne sa priznam, ze tortu som este nikdy nepiekla, len kolace pravidelne, takze uplne "lava" nie som a pecenie ma bavi. Len mam dilemu...neviem sa rozhodnut, ake korpusy a kremy zvolit. Krem by som najradsej urobila karamel, cokolada a orechovy...pripadne vanilka, len neviem, ake dzemy pouzit, aby to vsetko ladilo chutne, ake prichute korpusov upiect...aby torta nebola sucha...Velkostou by som ju chcela ako klasicky velky plech na pecenie, na pocte vrstiev velmi nezalezi. Neviete mi niektora poradit, pripadne posunut cely recept ako amaterke, nech to nepokazim? Dakujem krasne za rady a tipy. Krstiny su koncom marca... Katarína

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, Ut, 09. 03. 2010 - 13:18

...tak nech sa ti tu paci,natrafila si na super stranku,
mala by si pozriet na recepty,hore v hnedej liste,tam najdes rozne torty...
...treba to tu popozerat....Úsmev Úsmev Úsmev Slnko

fani, Ut, 09. 03. 2010 - 13:36

Všetko nájdeš tu na stránke..Vitaj medzi nami..Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

vitaj mentoška ja mam skusenost ze zakaznici chcu korpusy orechove orechy sekane nie mlete a krem nad parou podobny ako ma bohuš cokoladovy ak je to pre vas domov sama musis vediet co vam chuti a takisto odporucam ako fani a sona preluskaj si recepty a fotopostupy stoji to za to vela sa nauciš a ver ze kazda rada sa ti zide držim palce a NECH SA DARI A NEPRIPALISlnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko

Dakujem vam vsetkym velmi pekne za rady Úsmev ..naozaj dufam, ze ma prvy zly pokus neodradi a ze mi vyjde aj ten prvy Úsmev)

ela1, Ut, 09. 03. 2010 - 20:02

mne sa najviac osvedčil varený krém nad parou čokoládový a vajíčkový, orechový plát, prípadne klasický piškót a jahodový alebo marhuľový džem, ja korpusy nepolievam, používam hmotu Pasta Dama Top, pravý mandľový marcipán alebo marcipán zo sušeného mlieka. Nech sa darí a vitaj.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama