Tiramisu zeesan, slahacka v torte.
Pozrite si aj
Erika, ja som dávala do dvoch či troch toriet zeesan tiramisu - jednu vrstvu, dve vrstvy plnky boli čokoládový krém. Alebo som robila aj kakaovú tortu len so zeesanom tiramisu. V pohode to drží, celá torta bola potretá čoko krémom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja som robila futbalku s jogurtovym zeesanom a v pohode. vrch som samozrejme potrela kremom. nech sa dari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla mna je zeesan ovela tuhší ako šlahačkové s tužovačom,krásne držia tvar ja som robila aj poschodovú s jog.zeesanom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem. A cistu slahacku do torty nedavate?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem čo máš na mysli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ci niekto dava do potahovanej torty obycajnu zivocisnu slahacku s ovocim. Teda ziaden zeesan k tomu ani nic ine. Len korpus - slahacka- ovocie-korpus-slahacka-ovocie. Samozrejme s nejaky stuzovacom a s mantinelmi z masloveho kremu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano zvyknem,ale do šlahačky pridám želatínu/nie je to cítiť/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Davate niekto do potahovanej torty:
1. Tiramisu zeesan? Je to po zarobeni dostatocne tuhe na to aby sa to dalo dat do klasickej potahovanej torty? Resp. sa potesim akejkolvek rade ako spravit tiramisu tortu.
2. Klasicku zivocisnu slahacku (s ovocim)? Predpokladam,ze sa to neda bez nejakeho stuzovaca. Aky stuzovac pouzivate?
Dakujem