reklama

Tiramisu zeesan, slahacka v torte.

Spagi , 11. 05. 2010 - 11:29

reklama

Ahojte. Davate niekto do potahovanej torty:
1. Tiramisu zeesan? Je to po zarobeni dostatocne tuhe na to aby sa to dalo dat do klasickej potahovanej torty? Resp. sa potesim akejkolvek rade ako spravit tiramisu tortu.
2. Klasicku zivocisnu slahacku (s ovocim)? Predpokladam,ze sa to neda bez nejakeho stuzovaca. Aky stuzovac pouzivate?
Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, Ut, 11. 05. 2010 - 13:11

Erika, ja som dávala do dvoch či troch toriet zeesan tiramisu - jednu vrstvu, dve vrstvy plnky boli čokoládový krém. Alebo som robila aj kakaovú tortu len so zeesanom tiramisu. V pohode to drží, celá torta bola potretá čoko krémom.

ahoj, ja som robila futbalku s jogurtovym zeesanom a v pohode. vrch som samozrejme potrela kremom. nech sa dari.Úsmev

podla mna je zeesan ovela tuhší ako šlahačkové s tužovačom,krásne držia tvar ja som robila aj poschodovú s jog.zeesanomÚsmev

Spagi, Po, 17. 05. 2010 - 08:08

Ci niekto dava do potahovanej torty obycajnu zivocisnu slahacku s ovocim. Teda ziaden zeesan k tomu ani nic ine. Len korpus - slahacka- ovocie-korpus-slahacka-ovocie. Samozrejme s nejaky stuzovacom a s mantinelmi z masloveho kremu. Úsmev

sio, Po, 17. 05. 2010 - 10:15

ano zvyknem,ale do šlahačky pridám želatínu/nie je to cítiť/

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama