Svetlý alebo Tmavý kukuričný sirup?
Pozrite si aj
reklama
reklama
tam je iba malý rozdiel v odtieni a myslím si,že je to jedno,lebo biela čokohmota nikdy nebude úplne biela,lebo ani čokoláda taká nie je,bude taká krémová.tak vyskúšaj.držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam len svetlý,lebo raz som mala pšeničný ako náhradu kukuričného a ten bol tmavý a zapáchal mi,páchla od neho aj hmota. Tak možno preto som zástanca svetlého len daj pozor,aby ten tmavý nebol aj s vlákninou(namlete šupky z kukurice),to by ti v čokohmote bolo vidno,hlavne ak budeš robiť z bielej čoko a myslím,že aj cítiť chuťovo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoznačne číry čiže priesvitny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám tmavý a je to v pohode.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, neviete mi poradiť, či je nejaký rozdiel medzi svetlým a tmavým kukuričným sirupom, keď ho chcem použiť na čokoplastelínu? Ešte som ju nerobila, chcem to vyskúšať, ale pani v obchode s bio potravinami mi povedala, že svetlý nemajú, len tmavý, aj ten až v utorok...