reklama

Svetlý alebo Tmavý kukuričný sirup?


reklama

Ahojte, neviete mi poradiť, či je nejaký rozdiel medzi svetlým a tmavým kukuričným sirupom, keď ho chcem použiť na čokoplastelínu? Ešte som ju nerobila, chcem to vyskúšať, ale pani v obchode s bio potravinami mi povedala, že svetlý nemajú, len tmavý, aj ten až v utorok...

Pozrite si aj


reklama


reklama

pumpel, Št, 13. 05. 2010 - 23:04

tam je iba malý rozdiel v odtieni a myslím si,že je to jedno,lebo biela čokohmota nikdy nebude úplne biela,lebo ani čokoláda taká nie je,bude taká krémová.tak vyskúšaj.držím palce

ja používam len svetlý,lebo raz som mala pšeničný ako náhradu kukuričného a ten bol tmavý a zapáchal mi,páchla od neho aj hmota. Tak možno preto som zástanca svetlého Chichocem sa len daj pozor,aby ten tmavý nebol aj s vlákninou(namlete šupky z kukurice),to by ti v čokohmote bolo vidno,hlavne ak budeš robiť z bielej čoko a myslím,že aj cítiť chuťovo.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama