reklama

svadobna torta v lete

jaja26 , 13. 04. 2010 - 11:02

reklama

mile zienky,chcem piest svadobnu tortu na august,ked byvaju horucavy,som zaciatocnik,a preto som vas chcela poprosit ake kremy pouzivate,ci kombinujete aj s ovocim,a ci moze byt aj tvarohovo-smotanova?dakujem pekne,velmi mi pomaha tato stranka,ste superÁno

Pozrite si aj


reklama


reklama

mikinka, Ut, 13. 04. 2010 - 11:34

ja som piekla pred rokom tiež v auguste (22.8 a 29.8) keď boli super horúčavy. Skúsenejšie žienky odtiaľko mi odporúčali karamelovú plnku zo Salka, tak som ju urobila a torta bola v pohode. Poťahovala som MMF, ale mala zom ho rozvaľkaný na hrubšie ako obyčajne (asi tak pol centimetra - možno aj viac). Tortu som držala v chladničke. Potom bola na stole cca 16 hodín a všetko bolo OK, ani sa neorosila. Môžeš sa pozrieť aj na výsledokVáľam sa od smiechu po podlahe : http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne/moja-prva-iny-pohlad
http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne/pre-sestru-0
Dúfam, že som ti trochu pomohla Chichocem sa Chichocem sa

salenka, Ut, 13. 04. 2010 - 16:47

s tvarohom by som neriskovala velmi rychlo kysne ja stale pouzivam len vareny krem nad parou a este sa torta nikdy neroztiekla Objímam Objímam Kvietok Kvietok

tiež by som vsadila na varený nad parou a ešte k tomu čokoládový. ten pekne drží a tak ľahko sa neroztečie. kombinácia tvaroh, smotana a ovocie to je zaručene najrýchlejšie kysnutie. ešte na punčovom sa nemá čo tak rýchlo pokaziť, ale treba použiť sirup z glugózy v správnom pomere a musela by si to viac krát prekladať /myslím výstuž - paličky a plát hrubšieho kartóna resp.plastu/, lebo punčové pláty sú ťažké.

jaja26, Ut, 13. 04. 2010 - 17:41

vdaka za rady,ja viem ze je skoro,ale chcem si to "nacvicit"aby bola aspon trosku taka krasna a chutna ako tie vase

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama