reklama

SURNE prosim o radu


reklama

AHOJTE kočky práve robím karamelový krém /už je v chladničke/,ale čo sa mi nestalo. Zle som premiešala karam. puding a mám v kréme hrudky a nie a nie vymiešat. Prosím o radu ak niektorá vie ako to zachránit/ak sa dá!!??? Ja som rozmýšlala a asi mizostane len krém zamaskovat a dat do nho orechy a kakao čo poviete. DAKKUUJJEEEMMZlomené srdce Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

pexeso, Št, 28. 05. 2009 - 12:10

urobila by som nový. s orechami už nebude karamelový a navyše tie pudingové hrudky tam budú stále cítiť. Objímam nech sa daríÁno petraÚsmev

To je hrozne dala som tam 3 maslaPlačem Plačem naozaj mi nikto neporadíPlačem Plačem Ani ti BOHUS nrevieš poradit ak si ...Slnko

presne tak ako Ti radí ZuzkaV....ponorný mixér by to mal zvládnuť

Spagi, Št, 28. 05. 2009 - 12:53

rozmixuj, alebo prepasiruj. Ja by som prepasirovala.

ja som hrudky tiež v pohode prepasírovala cez sítko, krém bol hladký a nijak nestratil na kvalite

atigram, Št, 28. 05. 2009 - 13:08

Nuž keď sa stane takáto vec je to najlepšie,ako radia dievčence prepasírovať aby sa dačo zachránilo a po druhý krát pozor na hrudky pudingový prášok dobre rozniešať habarkou,ale mohol byť aj starý aj vtedy sa to môže stať!Veľa šťastia nech sa dielko podarí!!!Áno Torta Mrkám

doddy, Št, 28. 05. 2009 - 14:19

Stalo sa mi to raz,som ho prepasiroval,a bolo to ok.Ale davam si uz na to velky pozor.doddes

Kaga, Št, 28. 05. 2009 - 14:46

Ja som niekde čítala, že treba dať zohriať celý krém, a šľahať, a šľahať a šľahať...Veľký úsmev

Dakujem krem som zachránila /hlavne že ho tam nebolo vela / predtým som slahala a všimla si ešte že mi zostal v nádobe a dala ho tam,len neskoro mi došlo že už bol až moc vychladnutý a nepremiešaý. No nabuduce si dám dobrý pozor /neviem na čo som myslela/. Dievčatá a fešák dakujem pekne za rady ste zlatý. paZlomené srdce Mrkám Torta Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama