SÚRNE pomóóóóc!!!!Korpus sa mi nepodaril
Pozrite si aj
Asi si ho piekla na vysokej teplote, a bol malo upeceny.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 150st som ho piekla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale diky za radu uz peciem druhy hadam sa mi podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím korpus takto:vyšľahám 10bielkou potom pridám 10 pol.lyžíc pr.cukru kopcovité potom prišľahávam žltka po jednom a asi pol deci vody,polohr.múky 10 až 12 pol.lyžíc s pr.do peč.a približne toľko orechov asi 20dkg.Rúra musí byť vyhriata asi na 200 st.po 10 min.ubrať na 150 a piecť asi 1 hod.Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anička a aké rozmery (priemer a výšku) má tvoja forma prosím :) ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anicka dakujem za recepis pisem si ho a ak sa mi tento nepodari,vyskusam ten tvoj recept!!! ved kazdy sa uci na svojich chybach no ne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si pečiem každý plát zvlášť na teplovzdušnej pri 160 stupňoch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím vždy ten istý recept na piškotu,pri kakaovej.alebo orechovej piškote,kolko dám kakaa,alebo orechov toľko odoberiem z muky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
málo múky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
marry ja robim z dvoch uzasnych receptov a este sa mi nestalo aby sa mi prepadol a je krasny vlacny vo vnutri robim z 10 vajec, bielka vyslaham s 300g krys. cukru do tuha, dam zltka plus asi 1dcl vody do nich zamiesam a pridam postupne 350g polohrubej muky a 50 kakaa alebo ja tam davam tie orechy zamiesam a dam 1dcl oleja, peciem v okruhlej forme pri 180 teplote a asi 40 minut ale peciem aj v hlbokom plechu len ten cas je asi o 5 minut kratsi ..nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja si myslím, že bolo málo múky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ohromny je bohusov nastavovany,som s nim maxinalne spokojna najdi si ho v receptoch
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte prosíííííííííím pomôžte mi robila som orechovy korpus do okruhlej formy a ono sa mi to v strede prepadlo a ked mi korpus vychladol tak sa mi po krajoch rozpadava!!!neviem kde som spravila chybu!!!poslite mi niekto odskusany recept na orechovy korpus dakujem
