reklama

Straciatelovy krem.

Spagi , 17. 08. 2009 - 11:05

reklama

Poradite mi ako spravit straciatelovy krem? Teda ako vmiesat do kremu cokoladu (a aku) tak aby v kreme ostali pekne kusky cokolady? Da sa to s klasickou coko na varenie ked ju nasruham? Vdaka za rady, nerada by som experimentovala v den D. Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Denza, Po, 17. 08. 2009 - 11:21

Ja som si kúpila čokoládový máčik na ozdobovanie(môžu byť aj šúľančeky) a tie som zamiešala do plnky. Dokonca ich používam aj do cesta. Vyzerá to pekne. Používam Decor o Dr.Oetkera. Držím palce!Slnko

ZuzkaV, Po, 17. 08. 2009 - 11:41

Do plnky som neskúšala, ale do cesta som použila taký čokoládový posyp - také malé švorčeky - z Lidla.

Maya, Po, 17. 08. 2009 - 11:56

Áno dá sa to s tou čokoládou na varenie. Ako mám už krém vyšľahaný postrúham tam čokoládu a potom už len vareškou premiešam, vyzerá to potom super. Robím to bežne a ešte tam niekedy pridám aj kúsky ananásu. Úsmev

Spagi, Po, 17. 08. 2009 - 12:15

Dakujem za rady, s tym posypom ma to vobec nenapadlo,vyskusam. Este mam otazku - ako zaklad kremu davate vanilkovy?

daduš, St, 19. 08. 2009 - 08:00

Spagi, chutná je aj plnka s banánovou príchutou a čokoládovými flokmi. Už som do plnky strúhala aj ja , ale neni to take origo ako ked tam dáš tie štvorčeky napriklad z Lidl. Na tento spôsob je torta od Dr.Oetkera - KRTKOVA TORTA

fani, Po, 17. 08. 2009 - 15:41

Ja som robila vanilkový krém a použila som čokoládové maličké plátky-taký posyp-. Keď som použila postrúhanu čokoládu, tak sa mi v kréme dosť roztopila. Asi treba použiť nejakú čokoládu ...horkú..tvrdu..?Kvietok Kvietok Kvietok

AnaP, Po, 17. 08. 2009 - 21:33

mne sa to z vanilkovým moc nepáčilo,skúšala som to s bielym šľahaným nad parou a do toho nahrubo strúhanú čokoládu..to bolo lepšieObjímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama