Straciatelovy krem.
Pozrite si aj
Ja som si kúpila čokoládový máčik na ozdobovanie(môžu byť aj šúľančeky) a tie som zamiešala do plnky. Dokonca ich používam aj do cesta. Vyzerá to pekne. Používam Decor o Dr.Oetkera. Držím palce!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do plnky som neskúšala, ale do cesta som použila taký čokoládový posyp - také malé švorčeky - z Lidla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno dá sa to s tou čokoládou na varenie. Ako mám už krém vyšľahaný postrúham tam čokoládu a potom už len vareškou premiešam, vyzerá to potom super. Robím to bežne a ešte tam niekedy pridám aj kúsky ananásu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za rady, s tym posypom ma to vobec nenapadlo,vyskusam. Este mam otazku - ako zaklad kremu davate vanilkovy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spagi, chutná je aj plnka s banánovou príchutou a čokoládovými flokmi. Už som do plnky strúhala aj ja , ale neni to take origo ako ked tam dáš tie štvorčeky napriklad z Lidl. Na tento spôsob je torta od Dr.Oetkera - KRTKOVA TORTA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila vanilkový krém a použila som čokoládové maličké plátky-taký posyp-. Keď som použila postrúhanu čokoládu, tak sa mi v kréme dosť roztopila. Asi treba použiť nejakú čokoládu ...horkú..tvrdu..?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to z vanilkovým moc nepáčilo,skúšala som to s bielym šľahaným nad parou a do toho nahrubo strúhanú čokoládu..to bolo lepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poradite mi ako spravit straciatelovy krem? Teda ako vmiesat do kremu cokoladu (a aku) tak aby v kreme ostali pekne kusky cokolady? Da sa to s klasickou coko na varenie ked ju nasruham? Vdaka za rady, nerada by som experimentovala v den D.