Jarná súťaž

reklama

Šľahačkový krém s ovocím


reklama

Ahojte dievčence. V sobotu mám robiť čokoládovo šľahačkovú tortu. Šľahačka sa prevára a na druhý deň sa šľahá. Chcem sa opýtať či môžem takýto krém kombinovať s ovocím - banánmi, či mi tá šľahačková plnka nezriedne v tej torte.A ešte sa chcem opýtať, či torty plnené takouto plnkou robíte v deň ich odberu alebo ju môžem spraviť aj deň vopred?
ĎakujemÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Nezredne určite ak dáš banány, šľahačka je predvarená, čiže vydrží dlhšieSlnko

Spagi, St, 21. 10. 2009 - 18:50

Ked robite takyto krem.. teda slahackovy.. davate tam aj maslo? Je to teda potom akoze parizsky krem?

Áno, teraz som sa tu na týchto stránkach dočítala, že je to falošný parížsky krém.....

ketrin, St, 21. 10. 2009 - 21:45

ja teda robím z 90 PERCENT šľAhačkové torty, do čokoládovej dávam banány, ale aj iné ovocie a drži, musí byť ale do tuha vyšľahaná, najlepšie je miešať 1 ku jedenej rastlinnú so živočíšnou, vtedy je aj vyvážená chuť aj dobre drží tvar. maslo nedávam a naplnenie den vopred jej len pomôže, lebo sa dobre potom poťahuje, alebo aspoň keď pár hodín postojí v chladničke. Na kvalite ani na čerstvosti jej to neuberie, moja stála od piatka v chladníčke hotová /plnená vo štvrtok/ a ešte potom pár hodín na svadbe aj v lete a nič jej nebolo...

zeny aka je rastlinna slahacka? ta sackova? ci aka? inak chcela som roit salko rezy ale predstavte si tu v nemecku nemaju take salko huste ako u nas, len kondenzovane mlieko 7.5% a to sa mi zda riedke aspon teda ked plechocvku pretrepem tak zblnka ako mlieko obycajne, neviete kolko % tuku ma salko?

ZuzkaV, Št, 22. 10. 2009 - 06:55

rastlinná šľahačka nie je sáčková, je tekutá v krabici (ako mlieko) Balená po 0,5 l alebo 1 l. Napr. Hole, Hulala....

adeluska,je to mlieko sladené?nie len kondenzované,to je také riedke

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama