reklama

šľahačka na pisecku


reklama

prosím poradte , nedarí sa mi spraviť šľahačku so želatinou na pisecku tortu , prvú želatinu som mala asi riedku lebo mi šlahačka nedržala, napoly spadla a ostal mi pod ňou premočený korpus , našťastie zatial len skúšam na rodine ale na víkend mám robiť pre jednu známu tak som z toho zufala , dnes som to znovu skúšala no teraz bola asi želatina veľmi tuhá lebo sa mi nedala dobre zamiešať do šľahačky a nakoniec sa mi to cele zrazilo už fakt neviem ako na to prosíííím poradte Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Katrinka mala si asi teplú želatínu. Ak máš váženú želatínu, alebo plátkovú nemalo by sa ti to stať, možno že máš tie sáčky na tortovú želatínu vtedy by si mala určite problém. Toto je naša obľúbená torta - rýchlovka a ja som ju robievala strašne často. Do bielej som dávala vaječný likér vyskúšaj. Už som ktorejsi tu písala že želatína musí mať telovú teplotu ako prst. Ak sa Ti nepodarí ani teraz kúp rastlinnú šľahačku tam už pridáš len džem, kakao a zriediš s obyč. mliekom , ale nie je to až také dobré ako tento pravý recept- aspoň pre násSlnko Slnko Slnko

sio, Ut, 06. 10. 2009 - 08:49

na 500ml šlahačky treba 5gr. plátkovej želatíny:želatínu necháš napučať,potom vyžmýkaš vodu a rozpustíš,šlahačku vyšlaháš,odoberieš z nej 3 pol. lyžice do želatíny,dobre premiešaš ,pri šlahaní šlahačky to prileješ ku šlahačke.Nech sa darí

Meggie, Ut, 06. 10. 2009 - 10:00

Ja som mala podobný problém a potom som zistila, že namiesto želatiny som dala želé a to je rozdielMlčím

dakujem za rady , želatinu mam praskovu Tortové želé, u nas sa neda kupit platkova tak to skusim este raz len ked potvora zelatina mi nelmi tuhla nebola celkom vychladnuta len tak "na prst" , no dve šlahačky uz išli do umývadla tak idem pokračovať v pokusoch ...Chichocem sa

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama