ako variť salko
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj martuska nic sa nestane ked ho das vychladit do vody alebo na balkon, mozes ho kludne pouzit v ten den dolezite je to aby bol vychladnuty,nie teply vtedy by sa ti pri miesani plnky zacalo moc topit maslo, tak isto ako keby si davala do masla teply nevychladnuty puding. ja ked casovo nestiham tie z ho obcas potrebujem rychlejsie ochladit, ale ked je dobre vychladnuty tak sa plnka ani neroztopi ani nezrazi.. ja salkovu plnku robim velmi casto a este sa mi nestalo, ze by sa topila alebo zrazila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lienočka, veľká vďaka
ešte ma napadlo - keď tú konzervu ešte za tepla otvorím a budem jemne miešať do vychladnutia.... neublížim tomu???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiez len zaciatocnik,ale salko som robila z gastanovym pyre-krem a otvorila som to este "za horuca" a nic sa tomu nestalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiez len zaciatocnik,ale salko som robila z gastanovym pyre-krem a otvorila som to este "za horuca" a nic sa tomu nestalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niet za co , rado sa stalo,
za tepla som ju neskusala otvarat, neviem ci by tym ze je horuca, nahodou nevyprskla, neviem ci tam nie je nejaky tlak, ako ked sa nieco vari v kuchte,ale radsej asi castejsie treba vymenit studenu vodu, aspon tak to robim ja....no a ked je vonku dostatocne chladno tak ju davam von, plechovku otvaram vtedy ked citim ze viac vlazna...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte raz ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čaute
chcem sa spýtať, či môžem po uvarení salka (2 hodiny v hrnici) dať plechovku do studenej vody (prípadne na balkón), aby sa to čo najskôr ochladlo a mohla som ešte dnes salko vyšľahať s maslom na krém?
Neviem, či to náhodou v tej "rýchlosti" nepovolí, neostane tekuté, alebo čo...
Salkový krém som ešte nerobila.
väčšinou sa všade píše, že jeden deň variť, druhý deň šľahať... ale ja by som to práve chcela stihnúť ešte dnes (salko je práve teraz hodinu v hrnci)
vďaka
Marta