Ráfiky-cesto tečie.
Pozrite si aj
reklama
reklama
skús dať na ten spodok papier a to tak, že si kraj ráfiku potrieš vajíčkom a prilepíš ten papier alebo ten papier poskrúcaš do vnútra.Tak to robím ja a funguje to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, Ja mám piškótu, ktorá stojí skoro ako vyšľahané bielko, takže netečie a na plech dám papier na pečenie položím rám a po obvode ho vyložím tiež papierom na pečenie tak, že ak je odspodu medzera papier ju zakryje , mne prečnieva aj z vrchu ak by cesto chcelo ujsť
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a aky je ten recept?hod ho sem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšia možnosť je obaliť ráfik (urobiť dno) z hrubšej vrstvy alobalu a do vnútra na dno papier
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si ráfiky obalujem papierom na pečenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady, dnes to idem piecť, ešte neviem, čo vyskúšam. Ak sa podarí, možno sa aj pochválim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, kúpila som si ráfik v tvare srdca a neviem ako v ňom upiecť korpus, aby mi cesto nevytieklo von. Ten ráfik neprilieha celkom presne na plech, poradíte mi?