puncovina
Pozrite si aj
reklama
reklama
julajla- dá sa urobiť tak, že rozmrvíš korpus a pridáš doň krém a premliagaš na zmes (hustotu podľa potreby si dorobíš). Ja dávam čokoládový varený nad parou. Dobre sa s tým tvaruje a potom to v chladničke zatuhne a super sa poťahuje. Robila som s tým fľašu šampusu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja punčovinu nepouzivam, tiez to robim ako gabikanav. Premliagavam rozdrobeny korpus a plnkou, ktoru aktualne to dorty pouzivam. Robola som tak aj jednorozca. http://www.tortyodmamy.sk/?q=rozpravkove-postavicky/jednorozec-0
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja robím tiež tak ako kočky, len kropus pomrvím a pridám krém ktorý používam a je to, nič iné nepridávam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
prosim, poradte mi niekto, co by som mohla nahradit puncovinou? myslim formovanie torty, pretoze s puncovinou sa mi velmi dobre formuje,ale ostatnym velmi nechuti(aj ked mne ano). Cim by sa to tak dalo nahradit?
