prosim o radu
Pozrite si aj
Ja som robila mandarínkový rez a myslím, že krém, ktorý spomínaš,je ten istý (mne tiež pripomínal šľahačkové krémy z cukrárne).
Prísady na jogutovo-tvarohový krém:
500 g tvaroh (z LIDLu vo vedierku), 1/2 l šľahačkovej smotany, 1 biely jogurt 250 ml, vanilkový cukor, 1 stužovať za studena Dr. Oetker, práškový cukor podľa chuti, mandarínkový kompót.
Tvaroh, jogurt, cukor a vanilkový cukor premiešať, osobitne vyšľahať šľahačkovú smotanu. Stužovač vyšľahať so 100 ml vlažnej vody (podľa návodu). Do stužovača zamiešať asi 2 lyžice šľahačky, 2 lyžice tvarohu a potom túto hmotu zamiešať do tvarohu. Pridať vyšľahanú smotanu a krém je hotový. Je dosť tuhý, netreba sa báť, že by stekal. Vyzerá krásne ľahko. Na piškótu natrieš časť krému, nahusto uložiť mandarínky (alebo iný druh ovocia) a potom natrieť zvyšok krému. Časť šľahačky a mandariniek si môžeš odložiť na ozdobu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
znie to dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi vas prosim poradte mi recept na taky nejaky...neviem ako by som to opisala....naslahany krem ako sa robia do takych ovocnych kociek jogurtove zvyknu byt alebo neviem ake..... taka pekna naslahana hmota na kocky sa to kraja v cukrarnach vacsinou....dakujem pekne......alebo nieco take dobre tvarovatelne.... co sa daju robit vselijake tvary z toho -..dakujem