reklama

Prosím o radu


reklama

Ahojte na budúci týždeň mám robiť tortu v tvare poprsia ešte som to nerobila aj ked mám už predtavu. Potrebovala by som nejaký dobrý recept na marcipán s ktorým sa dá torta potiahnuť....jeden som už skušala na svadobne schody ale nie velmi dobre sa s ním pracovalo....je tu vela krásnych tort potiahnutých marcipánomTlieskam Áno ako sa k takému niečomu možem dopracovať? dakujemSlnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

Alenik, Pi, 03. 07. 2009 - 15:35

Ja som robila prsia s MMF.to je marschmallow fondant...recept najdes aj tu na stranke...a vlastne MMF som verna,mne sa s nim pracuje perfektne! Neboj sa toho,skus a uvidis!! Drzim palce!Zlomené srdce Zlomené srdce

Elena B, Pi, 03. 07. 2009 - 16:27

ja som dnes robila s marcipánom tortu a v tomto teple po vytiahnutí z chladničky to strašne vlhne, MMF ti nebude vlnhúť ani tiecť a pekne drží tvar, marcipán som robila podľa tohto receptu: 125g suš. melieka, 250g práškového cukru, ako vlašský orech CERY, l lyžica glukózového sirupu, 3 lyž.vody. S vodou veľmi opatrene aby si to nemala riedke. Neviem či je to ten naj.... ale mne sa s ním v zime robý veľmi dobre ale teraz asi bude lepší ten MMF albeo WI, nech sa darýÁno Áno

veva, Pi, 03. 07. 2009 - 17:14

melisa skús si zarobit marcipán z 200g suš.mlieka,250g pr.cukru a 250g cery.Tažko sa to spracováva,ale určite sa ti to vypracuje a možeš to nanášat na tortu aj po kúskoch,velmi lahko sa to dá zahladit aj rukamiSlnko

sona7, Pi, 03. 07. 2009 - 17:59

...ja tiez robim, ako veva,mne sa dobre s nim pracuje a chuti vsetkym co som robila,len z neho sa nadaju robit kvety ,figurky..
lahko sa zahladi aj sa lahko spaja,len ho nesmies dlho miesit ,lebo sa potom topi cera od teplych dlani Úsmev nech sa dari...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama