reklama

Prepad orechového cesta

tatik , 24. 05. 2010 - 12:02

reklama

Prosím poraďte mi, pri pečení orechového cesta mi stred ostane surový a prepadnutý.
Pečiem dole, na 150, pomaly, asi hodinu. ˇ4orobím zle. Mám múku z lídla ???!!!
MonikaSmútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Gabka4, Po, 24. 05. 2010 - 12:20

Ja som teraz piekla orechové korpusy...
na priemer formy 27cm 5 vajec, na každé vajce 1,5 lyžice prášk. cukru, trochu oleja, vody, polohrubá múka, orechy, prášok do pečiva, teplota 180 stupňov, cca 40 min., krásne vysoké, vláčne super.Áno

Myslím že je to teplotou, tá musí byť na 180 stupňov a potom ešte závisí od množstva orechov, sú dosť mastné, takže radšej menej ako moc.

Je to pečením, najskôr daj piecť na 18O ako písalo slniečko a až potom zníž teplotu a stále skúšaj špajdlou, ak by sa ti pripekala z vrchu daj si alobalÁno

buksy, Po, 24. 05. 2010 - 13:32

mukou to nieje...ja tiez pouzivam muku z lidl a korpus je ok Kvietok Slnko

nanaa, Po, 24. 05. 2010 - 18:50

Monika, ja tiez peciem podla Bohusa a korpus je uzasny, vrele doporucujem!

ja pečie na 160 asi 20 min a potom to postupne zvýšim až na 200.... celé pečenie trvá cca hodinu...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama