málo krému v torte - dorobiť ho?
Pozrite si aj
ak rozobrať a doplniť, tak asi treba dávať dosť pozor na teplotu pôvodného a nového, keďže torta je zrejme v chladničke, aby sa to nepozrážalo.. neviem, ale toto by aj mňa celkom zaujímalo, ako to doriešiť, lebo už aj mne sa stalo, že som nemala veľa krému a bol len natenko - tiež to bola kniha.. ja som to vtedy nechala tak a výsledok bol taký, že ten, pre koho tá torta bola, bol najviac spokojný s tým, že nebola veľmi krémová, lebo to vraj nemusí.. takže vtedy platilo, že risk je zisk..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lusia len toto je naozaj máličko krémové a keď som ju obrezávala tak to vyzeralo akoby tam žiadny nebol
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som ju uz nerozoberala,ale by som upiekla este jeden plat a dorobila chybajucu plnku .Aj ked bude krem nerovnomerne v torte ale aspon nebude sucha. Nech sa Ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Já nedoporučujem dopĺňať krém. Mala som takýto problém, opravovala som ju a dolámala sa mi (bola už nasiaknutá). Takže som musela upiecť dva pláty, jeden dole a druhý hore. Potom som to zatrela.
Asi som bola drevená .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, mě když se stane, že mám málo krému, tak dávám ještě ke krému džem nebo nutelu a nebo ovoce, nějaké zavařené meruňky, broskve, banány, mandarnky, aby nebyl tak suchý.
Já bych ho rozebrala, opatrně nahřátým nožem a doplnila, popřípadě ještě prokropila rumem nebo vajcovým koňakem..
Já bych se bála, že mi pak řeknou, že suchou buchtu si mohly upéct i sami..
Hodně štěstí!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám všetkým veľmi pekne. Ešte to zvážim a niečo s tým porobím. Ďakujem za pomoc a dobré rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babulky vyriešila som to. Upiekla som jeden plát, ktorý som dala naspodok, napackala som ho krémom, naňho som dala tortu, orezala, dala dole vrchný plát a dopackala krémom a výsledok je v mojich obrázkoch.
Ešte raz strašne krásne ďakujem za pomoc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babulky zase sa na vás obraciam s prosbou. Robím na zajtra tortu knihu. Včera som ju plnila, ale nemala som dosť plnky, bolo veľa hodín, všetko pozatvárané,takže som nemohla ísť dokúpiť suroviny, tak je iba tak jemne natretá, ale nemám z toho dobrý pocit. Dá sa to ešte nejako zachrániť? Mám ju rozobrať? To asi nebude dobrý nápad. Teraz som v práci a večer ju mám dokončiť. Čo mám s tým spraviť aby bola tip top? Veľmi prosím o radu.