reklama

málo krému v torte - dorobiť ho?

Betuli , 01. 10. 2009 - 10:57

reklama

Babulky zase sa na vás obraciam s prosbou. Robím na zajtra tortu knihu. Včera som ju plnila, ale nemala som dosť plnky, bolo veľa hodín, všetko pozatvárané,takže som nemohla ísť dokúpiť suroviny, tak je iba tak jemne natretá, ale nemám z toho dobrý pocit. Dá sa to ešte nejako zachrániť? Mám ju rozobrať? To asi nebude dobrý nápad. Teraz som v práci a večer ju mám dokončiť. Čo mám s tým spraviť aby bola tip top? Veľmi prosím o radu. Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Lusia, Št, 01. 10. 2009 - 11:47

ak rozobrať a doplniť, tak asi treba dávať dosť pozor na teplotu pôvodného a nového, keďže torta je zrejme v chladničke, aby sa to nepozrážalo.. neviem, ale toto by aj mňa celkom zaujímalo, ako to doriešiť, lebo už aj mne sa stalo, že som nemala veľa krému a bol len natenko - tiež to bola kniha.. ja som to vtedy nechala tak a výsledok bol taký, že ten, pre koho tá torta bola, bol najviac spokojný s tým, že nebola veľmi krémová, lebo to vraj nemusí.. takže vtedy platilo, že risk je zisk..Hambím sa

Betuli, Št, 01. 10. 2009 - 11:51

Lusia len toto je naozaj máličko krémové a keď som ju obrezávala tak to vyzeralo akoby tam žiadny nebol Plačem

Ja by som ju uz nerozoberala,ale by som upiekla este jeden plat a dorobila chybajucu plnku .Aj ked bude krem nerovnomerne v torte ale aspon nebude sucha. Nech sa Ti darí.

Gaba585, Št, 01. 10. 2009 - 12:54

Já nedoporučujem dopĺňať krém. Mala som takýto problém, opravovala som ju a dolámala sa mi (bola už nasiaknutá). Takže som musela upiecť dva pláty, jeden dole a druhý hore. Potom som to zatrela.
Asi som bola drevenáVeľký úsmev .

Blanka, Št, 01. 10. 2009 - 12:55

Ahoj, mě když se stane, že mám málo krému, tak dávám ještě ke krému džem nebo nutelu a nebo ovoce, nějaké zavařené meruňky, broskve, banány, mandarnky, aby nebyl tak suchý.
Já bych ho rozebrala, opatrně nahřátým nožem a doplnila, popřípadě ještě prokropila rumem nebo vajcovým koňakem..
Já bych se bála, že mi pak řeknou, že suchou buchtu si mohly upéct i sami..
Hodně štěstí!!!

Betuli, Št, 01. 10. 2009 - 13:14

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne. Ešte to zvážim a niečo s tým porobím. Ďakujem za pomoc a dobré rady Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Betuli, Pi, 02. 10. 2009 - 08:09

Babulky vyriešila som to. Upiekla som jeden plát, ktorý som dala naspodok, napackala som ho krémom, naňho som dala tortu, orezala, dala dole vrchný plát a dopackala krémom a výsledok je v mojich obrázkoch.
Váľam sa od smiechu po podlahe

Ešte raz strašne krásne ďakujem za pomoc Bozkávam Bozkávam Bozkávam Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama