Pokazena plnka zo ZEASANU :-( AKO TO ZACHRANIT
Pozrite si aj
Nechaj to odstat v chladnicke.Urcite ti stuhne.Ja som mala pred casom ten isty problem.Od vtedy davam na 200g zeasanu maximalne 2 dl vody.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, no ja ho doteraz robila iba raz, ale mám takýto recept:25 dkg Zeasan, 25 dkg vody a 500 ml šľahačky a podaril sa. Takže asi tam budeš mať veľa vody,neviem či pomôže doplniť gramáž, alebo skús pridať v troche vody 1 želatinu.Možno by to pomohlo.Zdenka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NO ja som tam este pridala zeasan, bola som na to teraz pozriet tak je to trosku tuhsie, uvidim co bude do rana, ak tak este vyskusam tam dat tu zalatinu. Čo sa tyka množstva vody, tak minule som robila jogurtovy a ten sa vydaril na 100% a robila som to tak isto, no neviem kde mohla nastat chyba, ale dakujem za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
thyna, každý zeasan sa robí ináč, v inom pomere, teda ja mám doma len jogurtový a tiramisu a každý je ináč, je to napísané na obale, treba to správne prepočítať ... ale tiež by som tam pridala len zeasan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Thyna17 ja na 500 ml šľahačky dávam 125 g višňového zeesanu a 125 ml vody. Keď som ho robila prvý krát, tiež sa mi to zdalo riedke, pridala som teda ešte jogurtový zeesan cca 2 polievkové lyžice a ono to v chladničke perfektne stuhlo, ale ja som to dala do torty také redšie, mne to až tak veľmi nevytekalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zeesan do torty treba robiť tuhší , preto treba zachovať pomer všetkých surovín ale ubrať vody... a na záchranu riedkeho treba pridať ešte zeesan.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som minule robila a jogurtovy a perfektne stuhol a teraz zas jogurtovy a bol riedsi. naplnila som aj tak tortu a v chlade pekne stuhlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som včera robila zo 400ml vody a bolo OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady, no ja som tam večer pridala ešte zeasan, a do rano to stuhlo, tak som rada )))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJTE, PROSIM PORADTE CO ROBIT, TERAZ SOM ROBILA ZEASEN, DALA SOM 400 ML VODY DO TOHO SOM DALA 250 G VISNOVEHO ZEASANU, 500 ML SLAHACKY SOM VYSLAHALA DO TOHO SOM POTOM DALA ZEASAN A VOBEC MI TO NESTUHLO, JE TO RIEDKE, NIE UPLNE ALE JE, PROSTE SA TO NA TORTU NEDA POUZIT,
PROSIM PORADTE
DA SA TO ESTE ZACHRANIT, ALEBO UZ LEN VYHODIT
DAKUJEM