reklama

Plnka z rastlinnej šľahačky s jogurtovým zeesanom


reklama

Ahojte dievčatká, prvý krát idem ako plnku do torty použiť rastlinnú šľahačku s jogurtovým zeesanom a ovocím (teda nie ja lebo mám po operácii pravej ruky - premiéru v pečení bude mať moja 16 ročná dcérka a ja budem len technický dozor)a chcem sa opýtať ako mám postupovať. Mám si do tuha vyšľahať šlahačku , zeesan zmiešať s vodou (na sáčku je že 1000 g šlahačky, 1000 g vody a 0,5 kg zeesanu)a spolu vyšlahať do tuha? Nie je tej vody nejako veľa? Nebude to vytekať ? A ešte jedna otázka je to chutná plnka? Ďakujem za každú radu tie suroviny nie sú práve najlacnejšie a nechcem to pokaziť.Torta Torta Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

Lubi, zalezi aku tortu ides plnit. na klasiku 23 cm priemer mi staci 125g Zeesanu a 250 ml vody a 250 ml slahacky. ak je slahacka rastlinna, je to super tuhe, so zivocisnou trochu menej, ale zas lepsie chuti. Úsmev slahacku si vyslahaj tak na pol a potom pridaj tu vodu so zeesanom a doslahaj do tuha.

Lubicek, St, 23. 06. 2010 - 14:25

Denydeny ďakujem veľmi pekne za Tvoju radu. Vidíš ako by som dopadla, idem robiť klasiku 23 cm a spravila by som krém z litra šľahačkyChichocem sa Chichocem sa Dúfam, že sa podaríTorta

Ja len čo sa týka chuti,je super.úplne ako jogurt. Ak pridáš lekvár,budeš mať ovocný jogurt Áno Áno Áno

erika43, St, 23. 06. 2010 - 18:11

Ja som dala na to mandarínky,alebo môžeš aj Vyplazený jazyk jahody a bolo to

Lubicek, St, 23. 06. 2010 - 18:27

Dám do toho zavárané broskyne, alebo černice. Som strašne zvedavá, ako bude chutiť. Som totiž zvyknutá na pudingové plnky, alebo som si zvykla dávať do šlahačky rozmixované jahody a želatínu. Ďakujem vám babulkyTlieskam Tlieskam Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama