Plnka z rastlinnej šľahačky s jogurtovým zeesanom
Pozrite si aj
Lubi, zalezi aku tortu ides plnit. na klasiku 23 cm priemer mi staci 125g Zeesanu a 250 ml vody a 250 ml slahacky. ak je slahacka rastlinna, je to super tuhe, so zivocisnou trochu menej, ale zas lepsie chuti. slahacku si vyslahaj tak na pol a potom pridaj tu vodu so zeesanom a doslahaj do tuha.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Denydeny ďakujem veľmi pekne za Tvoju radu. Vidíš ako by som dopadla, idem robiť klasiku 23 cm a spravila by som krém z litra šľahačky
Dúfam, že sa podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja len čo sa týka chuti,je super.úplne ako jogurt. Ak pridáš lekvár,budeš mať ovocný jogurt
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dala na to mandarínky,alebo môžeš aj jahody a bolo to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dám do toho zavárané broskyne, alebo černice. Som strašne zvedavá, ako bude chutiť. Som totiž zvyknutá na pudingové plnky, alebo som si zvykla dávať do šlahačky rozmixované jahody a želatínu. Ďakujem vám babulky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatká, prvý krát idem ako plnku do torty použiť rastlinnú šľahačku s jogurtovým zeesanom a ovocím (teda nie ja lebo mám po operácii pravej ruky - premiéru v pečení bude mať moja 16 ročná dcérka a ja budem len technický dozor)a chcem sa opýtať ako mám postupovať. Mám si do tuha vyšľahať šlahačku , zeesan zmiešať s vodou (na sáčku je že 1000 g šlahačky, 1000 g vody a 0,5 kg zeesanu)a spolu vyšlahať do tuha? Nie je tej vody nejako veľa? Nebude to vytekať ? A ešte jedna otázka je to chutná plnka? Ďakujem za každú radu tie suroviny nie sú práve najlacnejšie a nechcem to pokaziť.
