reklama

plnka so želatínou


reklama

dievčence mna by zaujímalo chcem robiť jahodovú plnku so želatínou medzi korpusy ale neviem či tieto želatínové plnky udržia dosť dobre váhu korpusu a marcipánu nebude to vytekať doteraz som plnila pudingovými a nad parou alebo karamelovou zo šlahačky dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sio, Ne, 14. 03. 2010 - 22:13

treba dať dobre želatínu,len pozor ak dáš priveľa potom plnka bude taká gumená,treba to odskúšať,ja keď som ich začala robiť vždy som plnky dala do pohárov s piškótami a potom sme papali,no a potom keď je torta naplnená pod poťah dávam maslový krém,ak chceš pozri sa na moje torty skoro všetky sú plnené želatínovými krémami,okrem auta

sio, Po, 15. 03. 2010 - 06:52

ak by si chcela nejaké recepty ti môžem napísať

Ja som takú robila dokonca poschodovú a v pohode udržala korpusy tu sú fotky: http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/ovocna-na-zelanie
http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/ovocna-na-reze
http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/ovocna-2
a ešte tu máš postup ako som rbila vnútro ale pokiaľ budeš chcieť robiť väčšiu tortičku, tak budeš musieť dávnku aspoň zdvojnásobiť:
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/jogurtova-torta
Dúfam že ti to trošku pomôže

sio, Po, 15. 03. 2010 - 19:45

už som dva recepty pridala a jeden už tu je.Zadáte do vyhladávania -tvarohový krém pre katulik a zobrazí sa,ten je taký ako na tvarohovej torte so želatínou na vrchu

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama