PERIE
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ahoj Majka, keď vyšľaháš bielko s cukrom nad parou, určite bude držať tvar. A dá sa to aj bez problémov zafarbiť. Ja tak robievam baránkov na Veľkú noc a zatiaľ som nemala problém. A keďže je to robené nad parou, nemôže sa nič stať.
Nech sa darí. Pa
http://www.picasaweb.google.sk/bezdedovci
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Idem robiť sliepku a neviem, z čoho mám urobiť perie. Najradšej by som to urobila z bielka a cukru, ale je to do škôlky, tak sa bojím toho surového vajíčka. Viete mi povedať, že či keď to vyšľahám nad parou, bude to držať tvar? Alebo mám vykrajovať z marcipánu jednotlivé pierka a lepiť ich? Nechcem to robiť ani zo šľahačky, ani masla ..... ja už neviem nič vymyslieť