Penové pláty
Pozrite si aj
jaaaj mat tak tvoje starosti tak som velmi štastná Ja skor nemožem doscielit aby sa mi usušili.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
gabrielka ja pečiem 1,5hod tak na 65-70°a sú také ako píšeš,po prvej trištvrte hodine dávam hriať už len spodok trúby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kočky,
ja mám skôr dotaz ako je možné že to máte také krásne tvarované, mne sa to väčšinou zlieva v jednu plochu, alebo len s malým dezérom špičiek. aj to šľahám nad parou a aj tak je to akoby povoľné. Ďakujem za každú radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to nad parou nešlahám vôbec,našla som tu recept kde sa dáva do toho "sirup"a je to supeeer,nemusím sa potiť nad sporákom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim hod recept dik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dolezite je aj to,aby si slahala nad parou dostatocne dlho.Voda v hrnci by mala vriet iba mierne a slahaj iba na najnizsom stupni.Az na koniec ked je hmota uz dostatocne husta tak na chvilu doslahaj na najvyssich obratkach.To mozes urobit uz bez pary.Ja spociatku susim na 100 stupnoch a potom teplotu znizim asi na 80 stupnov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja šľahám nad parou a prerátala som si, že jeden bielok šľahať nad parou 1,5 min. To znamená 10 bielkov 15minút. A potom mám pekný vzor, lebo tiež sa mi to zo začiatku zlievalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jéé, mohli by ste sem prosím niekto dať ten recept so sirupom bez šľahania nad parou. ďakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v tejto diskusii je napísaný ten recept so sirupom
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/penova-torta-1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ja by som bola veľmi rada keby ste tu niekto dal recept na ten krémik so sirupom. Som tu nová a moc by ma to potešilo. A ešte dievčence, keď sa robia 3D torty všade vo foto postupoch dávate punčovinu. Z čoho sa skladá táto hmota? To robíte zvlášť na tortu, alebo je to z orezov a vypracované cesto.... Neviem... Chcem sa o taký malý zázrak pokúsiť aj ja
- dúfam že to dopadne dobre. JUL
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pozri podobné témy na punčovinu, ňou sa len dotvarováva torta do požadovaného tvaru : http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/puncovina http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/puncovina-4 http://www.aldoska.estranky.cz/clanky/recepty/puncovina http://www.bartunci.estranky.cz/clanky/recepty-/puncovina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujééém.
Si mi pomohla. JUL
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby prosim vas poradte ci mam odovzdat tortu.susila som vcera 8 hodin platy lebo za kratsi cas to nedokazem hihi no ale dva mi do rana navlhli asi teda zmakli fnuk fnuk,trocha som dosusila ale bojim sa aka bude ci nebude gumenna lepiva na zuby,na dotyk z vonka teraz zostala nie sucha proste asi pusta ci ako to napisat.bude vobec dobra?nebudem spat.fnuk fnuk,dakujem za odpovede
stalo sa vam to uz?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto je asi ten recept so sirupom, je v príspevku od kremiesika http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/penova-torta-1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady kočky aj za tipy, budem skúšať.
a môžem ešte jeden dotaz? aký krém prosím Vás dávate do tejto snehovej torty, keď sa Vám tiež tak krásne dá tvarovať. viem, že to určite patrí do inej témy, ale ani vo vyhľadávači som nenašla odkazy. je možné, že som zadávala hlúpe dotazy. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/penova-torta tu sú 2 recepty, ja robievam ako mariad - bez kávy a je perfektný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne Sisja, si zlatíčko. ako som písala, zadávala som hlúpy dotaz, vždy som tam strčila slovo plnka. srdečná vďaka za pomoc.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď dáš len penová, náje Ti toho dosť, aj veľa dobrých rád, vyskúšaj, držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sisja si poklad, prešmejdím. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, za recept so sirupom. určite vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcence, mozte mi niektorá poradit, chystam sa piect penovu tortu a neviem ako dosiahnem to, aby pláty zvnutra neboli vysusene, ale take " mokré", ale zase nie žuvackové. dakujeeeem