reklama

Penové pláty


reklama

Dievcence, mozte mi niektorá poradit, chystam sa piect penovu tortu a neviem ako dosiahnem to, aby pláty zvnutra neboli vysusene, ale take " mokré", ale zase nie žuvackové. dakujeeeem

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, St, 26. 05. 2010 - 13:09

jaaaj mat tak tvoje starosti tak som velmi štastnáChichocem sa Ja skor nemožem doscielit aby sa mi usušili.

xxmzlxx, St, 26. 05. 2010 - 13:36

gabrielka ja pečiem 1,5hod tak na 65-70°a sú také ako píšeš,po prvej trištvrte hodine dávam hriať už len spodok trúbyBozkávam Bozkávam

jaja19, St, 26. 05. 2010 - 13:53

Ahojte kočky,
ja mám skôr dotaz ako je možné že to máte také krásne tvarované, mne sa to väčšinou zlieva v jednu plochu, alebo len s malým dezérom špičiek. aj to šľahám nad parou a aj tak je to akoby povoľné. Ďakujem za každú radu.

xxmzlxx, St, 26. 05. 2010 - 13:59

ja to nad parou nešlahám vôbec,našla som tu recept kde sa dáva do toho "sirup"a je to supeeer,nemusím sa potiť nad sporákomVeľký úsmev Veľký úsmev

Dolezite je aj to,aby si slahala nad parou dostatocne dlho.Voda v hrnci by mala vriet iba mierne a slahaj iba na najnizsom stupni.Az na koniec ked je hmota uz dostatocne husta tak na chvilu doslahaj na najvyssich obratkach.To mozes urobit uz bez pary.Ja spociatku susim na 100 stupnoch a potom teplotu znizim asi na 80 stupnov.Slnko

Moni2, St, 26. 05. 2010 - 17:08

Ja šľahám nad parou a prerátala som si, že jeden bielok šľahať nad parou 1,5 min. To znamená 10 bielkov 15minút. A potom mám pekný vzor, lebo tiež sa mi to zo začiatku zlievalo. Kvietok

Moni2, St, 26. 05. 2010 - 17:49

jéé, mohli by ste sem prosím niekto dať ten recept so sirupom bez šľahania nad parou. ďakujem...

Julča, St, 26. 05. 2010 - 17:57

A ja by som bola veľmi rada keby ste tu niekto dal recept na ten krémik so sirupom. Som tu nová a moc by ma to potešilo. A ešte dievčence, keď sa robia 3D torty všade vo foto postupoch dávate punčovinu. Z čoho sa skladá táto hmota? To robíte zvlášť na tortu, alebo je to z orezov a vypracované cesto.... Neviem... Chcem sa o taký malý zázrak pokúsiť aj ja Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa - dúfam že to dopadne dobre. JUL

katrina, St, 26. 05. 2010 - 18:40

baby prosim vas poradte ci mam odovzdat tortu.susila som vcera 8 hodin platy lebo za kratsi cas to nedokazem hihi no ale dva mi do rana navlhli asi teda zmakli fnuk fnuk,trocha som dosusila ale bojim sa aka bude ci nebude gumenna lepiva na zuby,na dotyk z vonka teraz zostala nie sucha proste asi pusta ci ako to napisat.bude vobec dobra?nebudem spat.fnuk fnuk,dakujem za odpovedeKvietok Kvietok Kvietok stalo sa vam to uz?

jaja19, Št, 27. 05. 2010 - 08:16

Ďakujem za rady kočky aj za tipy, budem skúšať. Mrkám Kvietok Áno a môžem ešte jeden dotaz? aký krém prosím Vás dávate do tejto snehovej torty, keď sa Vám tiež tak krásne dá tvarovať. viem, že to určite patrí do inej témy, ale ani vo vyhľadávači som nenašla odkazy. je možné, že som zadávala hlúpe dotazy. Ďakujem.

jaja19, Št, 27. 05. 2010 - 08:42

Ďakujem veľmi pekne Sisja, si zlatíčko. ako som písala, zadávala som hlúpy dotaz, vždy som tam strčila slovo plnka. srdečná vďaka za pomoc. Kvietok

Sisja, Št, 27. 05. 2010 - 08:46

Keď dáš len penová, náje Ti toho dosť, aj veľa dobrých rád, vyskúšaj, držím palce Kvietok Kvietok Kvietok

Moni2, Št, 27. 05. 2010 - 21:05

Ďakujem, za recept so sirupom. určite vyskúšam.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama