Alicka pozerám aj ja či ti vie niekto poradiť. Špeciálny recept nemám, ale keď pečiem korpus tak väčšinou nadstavovaný - do žľtkov s kr.cukrom koľko vajec toľko PL horúcej vody a môžeš dať aj menej ak sa Ti zdá moc, potok karamelový - pálený cukor - o to menej cukru do piškóty, a s olejom - tak 1 dl oleja a 1 dl vody. Ono je to asi vyskúšať najlepšie na vlastnej koži. Možno, že Ti ešte niekto poradí. Pred plnením vždy korpus tak lepšie pofŕkam rumom al. si urobím rum,voda, citrón,džem,sirup, aby som mala čím pofŕkať dobre všetky piškóty.
Ale môžeš aj s kompótovou šťavou, podľa toho čo máš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babuľky prosím nemáte niektorá dobrý receptík na čokoládový korpus, aby nebol príliš suchý skôr šťavnatý, (plech rozmerov 30x45 cm)obyčajne pečiem zo 7 vajíčok, ďakujem za skoré odpovede, Alica