pečenie vo veľkej forme
Pozrite si aj
ja peciem kazdy plat osobitne v kazdej forme.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?cf32953f0f90d33bd197186b526,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež pečiem všetky cestá osobitne - skôr sa upečú ako hrubšie cestá a nemusím sa ani trápiť s prerezávaním plátov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja peciem kazdy plat osobitne...zda sa mi to aj rychlejsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tiež každý korpus zvášť. Je tam väčšia istota, že sa to riadne prepečie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
akujem, ja v tých mensších formách pečiem v celku, s prerezávaním nemám problém, mne sa zdá toto rýchlejšie, vyšľahám piškot raz a mám pokoj bojím sa, že ked mi vyšľahané cesto postojí, kým pojde do rúry, tak mi spadne, preto šľahám každé zvlášť, ked pečiem takú na veľkosť plechu. Je to tak, však? Každý plát šľahať osobitne. Či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
každý plát pečiem aj šľahám osobitne. Mne je to šikovnejšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pri velkych formach peciem kazdy plat osobitne, je to jednoduchsie pri prerezavani
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pečiem aj v celku , aj po plátoch a všetko je OK, ibaže keď pečiem v celku musí sa to piecť o 2-3 stupne menej a trošku dlkšie.Vždy sa mi pekne prepečie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež pečiem vcelku,peciem pri 150stupnoch asi 1 1/2 -2 hod..v pohode sa to upecie.... nechelo by sa mi kazdy plat piect zvlast, zda sa mi to pracne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja pečiem naraz pri 150stupňoch 1hod aj čosi ,otvorím až po hodine to mám odskúšané a potom už kontrolujem a ked už "nešuští" tak vyberiem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si peciem kazdy zvlast ,vobec to netrva dlhsie a dokonca su aj korpusy chutnejsie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vždy pečiem maximálne na dva krát, samozrejme že pečenie trvá dlhšie ale šetríš elektriku (lebo pečieš len dva krát a nie 3x) a aj svoje ruky. Ja si neviem predstaviť šľahať a piecť každý plát osobitne. Ked pečiem na dva krát tak jeden plát prerežem a ten druhý nechám v celku. Ak chcem korpus veľmi vysoký tak pečiem tiež na dva krát a obidva pláty prerežem(pridám viac surovín do každého). Prerezávanie je určite menej práce ako šľahanie každého plátu zvlášť. Nemám problém s tým, že by sa mi neupiekli alebo dostatočne nenaskočili cestá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zabudla som ešte poznamenať, že mám teplovzdušnú rúru tak neviem možno pri obyčajných to môže byť problém že sa ti cestá neprepečú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja peciem ako ramira a nepeciem v teplovzdusnej aj ked ju mam neviem sa odhodlat ale nepeciem nikdy taky velky aby som prekrojila na troje väcsinou peciem kazdy zvlast
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tiez skusala aj tak aj tak ale tiez sa mi to nechce miesat na 2-3krat- peciem v teplovzdusnej, tiez aj 1,5Hod
Teploty prisposobujem: viacej cesta nizsia teplota do 150stupnov ,
(ak potrebujem dopiect 1 korpus teda vtedy mam) menej cesta - vyssia teplota a kratsi cas pecenia aby sa nevysusilo
Ale neviem preco niektore cesta mam drobive a priserne jemne a na jednom malinkom kusticku nebyvaju dopecene.
Robi mi to hlavne kakaove cesto, kt.piekavam najdlhsie.....
Jediny kt.byva super je nadstavovany
Mam pocit ze, mne lepsie vyhovovala elektricka rura ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá. Ked pečiete veľkú tortu, trebárs dvojsrdce alebo veľký ovál, či slzu, pečiete korpus v kuse a potom prerezávate, alebo si každý plát pečiete osobitne? Ked robím kruh alebo štvorec, tak pečiem jeden korpus a prerezávam na 3, ale rozmýšľam, že do takej veľkej formy ide aj veľa cesta, či sa cesto upečie poriadne a už vôbec si neviem predstaviť, ako dlho by bolo v rúre... Ako to robievate vy?