reklama

parížsky krém a rum


reklama

Ahojte všetci, potrebujem poradiť. Mám robiť riadny parižák zo šľahačky a ľad. gaštanov bez masla, a neviem, či keď doňho pridám rum - pani si to želá, či sa mi to nezrazí. Už som ho robila x-krát, ale v kombinácii s banánom, ale do plnky som nič nedávala. Dávate tam aj rum? Nesekne sa mi to? Ďakujem.MrkámSlnko


reklama


reklama

andika, Št, 01. 10. 2009 - 21:57

ja by som asi tiež ten rum dala na piškotuSlnko a môžem sa spýtať aký je ten tvoj parížak bez masla -ja robim -šlahačka ,350 cukor ,1žltok, 100gcera ,kakao , 250masla

sona7, Pi, 02. 10. 2009 - 07:16

andika,klikni na diskusne temy, suuurne perizsky krem a tam klikni na tie uvedene stranky,ja som sa tiez divila ale vyzera to superSlnko

Zatiaľ ďakujem za rady, no tá pani má dosť veľké nároky výslovne si priala plnku bez margarínu alebo masla, tak mám z toho dosť starosť. Ja ho robím takto: 25Oml šľ. smotany uvarím s jednými ledovými kaštanmi a nechám vychladnúť 24hod v chladničke. Na druhý deň vyšľahám, je to lahodný krém, ale je to dosť malá dávka, takže vždy robím min. dvojnásobnú. Vie mi ešte niekto poradiť inú skúsenosť?Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama