Parížsky krém
Pozrite si aj
Ja síce robím faloš.parižák,ale dnes som vymiešala s maslom a zaraz budem plniť.Cez noc sa budú chladiť a zajtra poťahujem a zdobím.Ale moje sa budú konzumovať v sobotu.Takže ty si to urob zajtra v sobotu poťahuj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ved aj ja falošný zabudla som dopísat )) no ja to chcem dnes uvarit a zajtra zmiesat a naplnit... takze by nemal byt problem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj keď so mnou možno nebudú všetci súhlasiť, ale ja si myslím, že falošný parížsky krém je najtrvanlivejší. Raz som trocha čo mi z neho zostalo zabudla v chladničke v dóze a po dvoch týždňoch mu nič nebolo. Naplnila som ním korpus a mali sme výborný koláčik v nedeľu ku káve
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja mám takú skúsenosť ako Mirčuš,je tam trvanlivá šľahačka,prevarená a čokoláda.
aj mne minule zostal,dala som do misky a po týždni bol úplne v pohode.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja baby po 2tyzdnoch!!!jedli z neho asi omylom,neviem a nikomu nic nebolo,bola som v soku,ale asi je to pravda,ze vydrzi chvalabohu
boli tam aj banany prosimpekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som plnila tortu vo štvrtok a zjedla sa v nedeľu. Bola perfektná, nič jej nebolo. Nepoznám lepšiu plnku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kočky... koľko dopredu robite parížsky? ja sa chystam dnes a zajtra dat do toho maslo a naplnit korpusy. Myslite ze je to skoro? tortu potrebujem na sobotu vecer - v nedelu sa bude konzumovat predpokladam
))