reklama

Parížsky krém


reklama

Ahojte kočky... koľko dopredu robite parížsky? ja sa chystam dnes a zajtra dat do toho maslo a naplnit korpusy. Myslite ze je to skoro? tortu potrebujem na sobotu vecer - v nedelu sa bude konzumovat predpokladam Úsmev))

Pozrite si aj


reklama


reklama

erika43, Št, 27. 05. 2010 - 18:11

Ja síce robím faloš.parižák,ale dnes som vymiešala s maslom a zaraz budem plniť.Cez noc sa budú chladiť a zajtra poťahujem a zdobím.Ale moje sa budú konzumovať v sobotu.Takže ty si to urob zajtra v sobotu poťahuj.Slnko

no ved aj ja falošný zabudla som dopísat Úsmev)) no ja to chcem dnes uvarit a zajtra zmiesat a naplnit... takze by nemal byt problem

Aj keď so mnou možno nebudú všetci súhlasiť, ale ja si myslím, že falošný parížsky krém je najtrvanlivejší. Raz som trocha čo mi z neho zostalo zabudla v chladničke v dóze a po dvoch týždňoch mu nič nebolo. Naplnila som ním korpus a mali sme výborný koláčik v nedeľu ku káveSlnko Slnko Slnko

aj ja mám takú skúsenosť ako Mirčuš,je tam trvanlivá šľahačka,prevarená a čokoláda.
aj mne minule zostal,dala som do misky a po týždni bol úplne v pohode.Monika M.Slnko

Sausen, Št, 27. 05. 2010 - 22:03

aj ja baby po 2tyzdnoch!!!jedli z neho asi omylom,neviem a nikomu nic nebolo,bola som v soku,ale asi je to pravda,ze vydrziMrkám chvalabohuÁno boli tam aj banany prosimpeknePrekvapenie Veľký úsmev

Emily76, Pi, 28. 05. 2010 - 13:47

Ja som plnila tortu vo štvrtok a zjedla sa v nedeľu.Vyplazený jazyk Bola perfektná, nič jej nebolo. Nepoznám lepšiu plnku.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama