Ja robievam falošný parížsky a je veľmi dobrý. zatiaľ som s ním problém nemala:
250g cukru dám variť do 500ml šľahačky a keď zovrie tak tam vmiešam 100g preosiateho kakaa a nakoniec 150g rozpustenej cery. Nechám do druhého dňa vychladnúť. Potom tam vmiešam 2 kocky masla alebo margarínu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím poraďte mi idem robiť tortu a požiadavka je parížsky krém.Ešte som ho nerobila,ale mám tento recept:150 g čokolády,2 smotany,200 g pr.cukru,2 maslá.Opísala som si ho z netu,povečšinou tam boli recepty bez masla,ale bojím sa že by to nedržalo.Chcem sa spýtať,či máte s tým krémom skúsenosti,či drží,popr.iný recept a či ho bude dosť na srdce-tortu.Či neuvariť až z litra šlahačky.Ďakujem