ovocna "zelatinka"z kukuricnej muky
Pozrite si aj
Daj zlatý klas a pridaj ovocnú šumienku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majdajanka,zlaty klas je co?kukuricny ci zemiakovy skrob?zemiakovy som tu nenasla..sumienka obsahuje cukor!!pouzivame len ovocny..tato rada mi veru nepomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zlatý klas je kukuričný škrob len je trocha prifarbený, zemiakový je úplne biely - to je maizena.
Gustin je tiež kukuričný škrob. Spomínaš kukuričnú múku, to je niečo iné ako škrob, tá by mohla možno nejako zapáchať po kukurici keďa sa uvarí, ale tie škroby nesmrdia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tá šumienka sa dáva na čírosť želatíny a dostať aj dia šumienky a zlatý klas je pudingový prášok s kukuričného škrobu. ľutujem že som Ti nepomohla ale snažila som sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majdajanka niesom na sk tazke zo sumienky nic a je to kukuricny skrob zle som napisala,nechapem preco mi tak"smrdi"mozno je to normalne...Aj tak dakujem
inak uz som si rozpametala vtedy ked som robila tieto jablkove naplne ci co,som mala zlaty klas z sk a teraz sa nemozem dopracovat k tej chuti a konzistencii s tymito co tu maju...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak skús miesto škrobu dať rovno puding, vanilkový by nemal preraziť vôňou nič. Puding tam hádam kúpiš a spravíš podľa návodu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pati,presne to ma napadlo...ale az v posteli nechapem,preco ma to nenapadlo skor
mozem aj podsypavat trochou pudingu zmiesaneho s pr.curkom myslis?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to určite môžeš,lebo aj ja mám nejaké recepty,kde potrebujem zlatý klas a kedže ho tu nekúpim,tak používam,fruminu-podľa toho,kde si ty-neviem,či to tam majú,alebo vanilkový puding.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby poradte mi,robila som kolacik taky s jogurtom len,akoze korpus a na to som chcela vyliat uvarene ovocie s cukrom,vanilkou,skoricou a zahustene s kukur.mukou na zelatinku,ale nemozem si pomoct hoc som dlho varila ten skrob mi stale tak divne vonia,povedala by som,ze smrdi,hoci je cerstvy,ale aj ked som podsypavala potahovku..fuj,uz nikdy viac..nechapem,ci je to normalne,ci co a tiez ma zaujima ze kolko lyzic toho skrobu na pol litra vody aby bola zelatina,alebo mate iny napad?Ja som robila s ovocnym cukrom koli manzelovi,takze som nechela davat klasicku zelatinu tu mame len ovocnu a sladenu klasickym cukrom,:0(na to pojde slahacka,taky"paj" akysi vymysleny...tak poradte predtym som robila jablka takto na kolac,ale napametam,ci som to klasickou mukou nezahustovala..neviem.