reklama

Otázočka na Spagi

martah , 07. 05. 2009 - 09:20

reklama

V prvom rade By som Ti chcela poďakovať za recept na falošný parížsky krém. Je super. Chcem sa Ťa opýtať, či ním obtieraš aj tortu pod poťahovú hmotu. Chcela by som tortu potiahnuť falošným marcipánom. Je tento krém vhodný pod marcipán? Ďakujem.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Martah ja síce používam pravý marcipán, ale bežne potieram tortu falošným parížskym krémom. Myslím, že by to nemal byť problém ani pri falošnom marcipáne.Úsmev

Spagi, Št, 07. 05. 2009 - 14:23

Marti, ten recept ale nemas odo mna Úsmev Inak mi tato tema prisla velmi vhod, mam otazku k parizskemu kremu/slahacke.
Zatial som len raz robila p. slahacku - ked som robila Kuba tortu - teda torta bola len z jedneho korpusu. Chcem sa spytat - ked robite p. krem do torty, medzi korpusy tak nerobite slahacku, ale ten krem... teda p. slahacku s maslom? Alebo do p. slahacky date nejaky stuzovac? Dakujem.

martah, Št, 07. 05. 2009 - 15:35

Spagi prepáč, ja som si to pomýlilaChichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa . Veď sme len ľudia, ja som bola presvedčená o tom, že ten recept je od Teba. Pozerala som ho už dávnejšie a poplietla som to. Recept pridala Henrieta24, takže jej ešte raz ďakujem.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Je skvelý.
Spagi, tu sa varí šľahačka, kryštál cukor, žĺtka a pridá sa kakao a cera. Dá sa to vychladiť a potom zmieša s maslom. Daj do vyhľadávania falošný parížsky krém .

Ahooj, Spagi ja robievam par. krém bežne, je výborný a jednoduchý, k tvojej otázke den vopred uvarim šlahačku s cukrom a troškou cery a potom primiešam čokoládu, na druhý den to len vymiešam s maslom, možeš dat aj rum, v torte je výborný a neuškodí ani potahu, teda k2, alebo marcipánu. PAPA

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama