Otázočka na Spagi
Pozrite si aj
Martah ja síce používam pravý marcipán, ale bežne potieram tortu falošným parížskym krémom. Myslím, že by to nemal byť problém ani pri falošnom marcipáne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Miriam, veľmi pekne ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marti, ten recept ale nemas odo mna Inak mi tato tema prisla velmi vhod, mam otazku k parizskemu kremu/slahacke.
Zatial som len raz robila p. slahacku - ked som robila Kuba tortu - teda torta bola len z jedneho korpusu. Chcem sa spytat - ked robite p. krem do torty, medzi korpusy tak nerobite slahacku, ale ten krem... teda p. slahacku s maslom? Alebo do p. slahacky date nejaky stuzovac? Dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spagi prepáč, ja som si to pomýlila
. Veď sme len ľudia, ja som bola presvedčená o tom, že ten recept je od Teba. Pozerala som ho už dávnejšie a poplietla som to. Recept pridala Henrieta24, takže jej ešte raz ďakujem.
Je skvelý.
Spagi, tu sa varí šľahačka, kryštál cukor, žĺtka a pridá sa kakao a cera. Dá sa to vychladiť a potom zmieša s maslom. Daj do vyhľadávania falošný parížsky krém .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahooj, Spagi ja robievam par. krém bežne, je výborný a jednoduchý, k tvojej otázke den vopred uvarim šlahačku s cukrom a troškou cery a potom primiešam čokoládu, na druhý den to len vymiešam s maslom, možeš dat aj rum, v torte je výborný a neuškodí ani potahu, teda k2, alebo marcipánu. PAPA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V prvom rade By som Ti chcela poďakovať za recept na falošný parížsky krém. Je super. Chcem sa Ťa opýtať, či ním obtieraš aj tortu pod poťahovú hmotu. Chcela by som tortu potiahnuť falošným marcipánom. Je tento krém vhodný pod marcipán? Ďakujem.
