reklama

orechový korpus


reklama

Žienky moje zlaté, prosím poraďte mi nejaký super orechový korpus. Jedla som tortu s takým korpusom, bol orechový a pritom tmavý a šťavnatý. Pritom, čo som ja robila ten môj recept na orechový, tak tá piškóta bola doť bledá a išlo tam pol na pol múka a orechy. Klasika. Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Ďakujéééééééém.

Pozrite si aj


reklama


reklama

bobinka, So, 30. 05. 2009 - 21:54

Slnko ja robím vodové korpusy a do orechového pridávam namiesto vody zaliatu zrnkovú kávu. Je dobrý a aj tmavý. ahojSlnko

Ahoj Bobinka, a aké sú to tie vodové korpusy? Mohla by si mi tu hodiť recept napr. na ten orechový? Ďakujem.Slnko Slnko Slnko Slnko

bobinka, So, 30. 05. 2009 - 22:46

neviem či som to dobre pomenovala alebo sa tomu hovorí inak, ale ja to volám vodové korpusyHambím sa na jedno vajce dávam 46g poloh.múky,46g cukor kryštál,2pl horúcej vody prisposobím si to podla toho z kolkých vajíčok pečiem. Tak napríklad:1O vajec,460g cukor kryštál,460g poloh.múka,necelý pdp,20pl horúcej vody(kávy) ak robím orechový čast muky nahradím orechami.Vajcia rozdelím, bielka vymiešam na sneh.Žltka vymiešam s cukrom potom pridám vodu a dobre miešam pokial sa nerobia bublinky.Do toho potom pridám múku s pdp a nakoniec zlahka zamiešam sneh.Pečiem vo vyhriatej rúre asi 25min.Nemám s týmto korpusom žiadny problém.(zatial)Veľký úsmev dufam,že som trošku pomohla páKvietok

Ďakujem veľmi pekne, áno pomohlo to, určite to vyskúšam. Mrkám Mrkám Mrkám Mrkám Slnko Slnko Slnko

sona7, Ne, 31. 05. 2009 - 04:50

Bobinka,aj ja pekne dakujem,za recept,zasa mam novy receptTlieskam

bobinka, Ne, 31. 05. 2009 - 10:00

som rada,že som pomohla.Ja som už skúšala rozne recepty na korpusy, ale tento sa mi najviac pozdáva.Slnko

bobinka, Ne, 31. 05. 2009 - 17:28

ja pečiem na 180 a z tých 10 vajíčok robím na plech a mám to tak za 25-30 min. hotovéMrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama