reklama

maslová plnka


reklama

zdravým všetkých, chcela by som poprosit o radu. Ako zamiešávate do plnky klasické maslo?? Tak ako margarín, myslím tým, že ho nechat pri izbovej teplote, vyšlahat a k tomu vychladnutý puding? dakujem


reklama


reklama

Meggie, St, 29. 04. 2009 - 08:36

Andrejka tak isto, najlepšie je 82%. Inak ja som tiež vmiešavala až po vychladnutí ale teraz ho vmiešam nie do úplne vychladnutého pudingu ale do ešte trochu teplého, takého letného. Tak máš istotu, že sa ti nezrazí ak sa práve tohto náhodou obávaš.
Nech sa darí

Áno, ja dávam tak isto, ako keby som použila niečo iné / helia, palmarín a pod./
nech sa Ti daríKvietok

doddy, St, 29. 04. 2009 - 08:47

Tiez tak isto robim,a pridavam este do vlazneho , nie upne vychladnuteho.Nikdy sa mi nezrazil krem.
Vela stastia,nech sa dari!Úsmev doddes

dakujem, presne tak obávam sa ako to zareaguje s tým pudingom , s margarínom nemám problém, ale teraz je požiadavka na maslo , tak dufam že sa nič nestane, dakujem ešte raz...

TinaJ, St, 29. 04. 2009 - 09:33

Ahoj ja robím tiež tak isto, len sa mi zdá ,že maslo sa oveľa rýchlejšie topí.Zlomené srdceZlomené srdce

Meggie, St, 29. 04. 2009 - 09:49

Martinka ja dávam to maslo tak napol s margarínom a je to v pohode. A záleží koľkopercentné ho máš

TinaJ, St, 29. 04. 2009 - 11:12

Meggie mala som 82-% a ked bola torta von tak na poťahovke sa spravili až bubliny, dala som hu do chladničky a zase potom to stuhlo. Ja si myslím, že čisté maslo v lete sa bude asi dosť rýchlo topiť.

daduš, St, 29. 04. 2009 - 10:21

Andrejka, ak máš požiadavku na maslo, margarín tam nemiešaj. Kto neznáša margarín, tak ho tam cíti. Vlastná skúsenosť.

ja robim len z maslom a tiež ho davam do trochu vlažneho a ak sa mi nahodou sekne napustim si do umyvadla horucu vodu a vložim tam nadobu z kremoom a šlaham pokial sa nevyhladí papaSlnkoTortaSlnko

Ahoj, mne sa osvedčilo uvarit puding, aj s cukrom a potom pri jeho chladeni, /robím to vo vodnom kupeli/ vmiešat čast masla, ked je to vlažné primiešat k ostatnemu maslu, krém je jemný a výborný, do masla dávam aj trochu rumu. Nech sa podarí

Vôbec z neho nemusíš mať strach. Ja tiež používam len maslo, lebo sama nemám rada margarínové plnky. Zrazil sa mi len jediný raz a to som si po troche dávala do misky a na najvyšších obrátkach som to postupne rozmixovala a bolo to super hladké. Tiež robím tak ako písali dievčatá, ešte do horúceho vmiešam jednu kocku, postupne miešam v studenom vodnom kúpeli až do vychladnutia. Vymiešam si maslo a pridávam do krému. Nie krém do masla. Robím to naopak. Ozaj a nezrazil sa mi pudingový krém, ale falošný parížsky a to je rozdiel. Veľa šťastiaSlnko

Andrea neboj sa ja tiež robim s maslom a dokonca niekedy sa mi aj sekol,ale odkedy davam do vlažneho pudingu maslo,takuz sa mi nezrazil a to som uz od Vas trošku staršia.Vdaka Vam,ktori ste poradili ako na to.Verim,že sa Ti podari.Neboj sa,držim palceZlomené srdceObjímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama