maslová plnka
Pozrite si aj
Andrejka tak isto, najlepšie je 82%. Inak ja som tiež vmiešavala až po vychladnutí ale teraz ho vmiešam nie do úplne vychladnutého pudingu ale do ešte trochu teplého, takého letného. Tak máš istotu, že sa ti nezrazí ak sa práve tohto náhodou obávaš.
Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?9b2b6cd1fff188451829b72a4d3,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno, ja dávam tak isto, ako keby som použila niečo iné / helia, palmarín a pod./
nech sa Ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez tak isto robim,a pridavam este do vlazneho , nie upne vychladnuteho.Nikdy sa mi nezrazil krem.
Vela stastia,nech sa dari! doddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, presne tak obávam sa ako to zareaguje s tým pudingom , s margarínom nemám problém, ale teraz je požiadavka na maslo , tak dufam že sa nič nestane, dakujem ešte raz...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja robím tiež tak isto, len sa mi zdá ,že maslo sa oveľa rýchlejšie topí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Martinka ja dávam to maslo tak napol s margarínom a je to v pohode. A záleží koľkopercentné ho máš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Meggie mala som 82-% a ked bola torta von tak na poťahovke sa spravili až bubliny, dala som hu do chladničky a zase potom to stuhlo. Ja si myslím, že čisté maslo v lete sa bude asi dosť rýchlo topiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrejka, ak máš požiadavku na maslo, margarín tam nemiešaj. Kto neznáša margarín, tak ho tam cíti. Vlastná skúsenosť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim len z maslom a tiež ho davam do trochu vlažneho a ak sa mi nahodou sekne napustim si do umyvadla horucu vodu a vložim tam nadobu z kremoom a šlaham pokial sa nevyhladí papa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, mne sa osvedčilo uvarit puding, aj s cukrom a potom pri jeho chladeni, /robím to vo vodnom kupeli/ vmiešat čast masla, ked je to vlažné primiešat k ostatnemu maslu, krém je jemný a výborný, do masla dávam aj trochu rumu. Nech sa podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja normálne dostávam strach z toho masla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vôbec z neho nemusíš mať strach. Ja tiež používam len maslo, lebo sama nemám rada margarínové plnky. Zrazil sa mi len jediný raz a to som si po troche dávala do misky a na najvyšších obrátkach som to postupne rozmixovala a bolo to super hladké. Tiež robím tak ako písali dievčatá, ešte do horúceho vmiešam jednu kocku, postupne miešam v studenom vodnom kúpeli až do vychladnutia. Vymiešam si maslo a pridávam do krému. Nie krém do masla. Robím to naopak. Ozaj a nezrazil sa mi pudingový krém, ale falošný parížsky a to je rozdiel. Veľa šťastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrea neboj sa ja tiež robim s maslom a dokonca niekedy sa mi aj sekol,ale odkedy davam do vlažneho pudingu maslo,takuz sa mi nezrazil a to som uz od Vas trošku staršia.Vdaka Vam,ktori ste poradili ako na to.Verim,že sa Ti podari.Neboj sa,držim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zdravým všetkých, chcela by som poprosit o radu. Ako zamiešávate do plnky klasické maslo?? Tak ako margarín, myslím tým, že ho nechat pri izbovej teplote, vyšlahat a k tomu vychladnutý puding? dakujem