krem na zdobenie
Pozrite si aj
reklama
reklama
skus bielka s cukrom šlahane nad parou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj matulienka Koľko dávaš cukru na 1 bielok ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi len tak od oka.kolko ide?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Raz som to robila a vsetko mi spadlo.Okrem toho to aj rzchlo tuhlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to robim zle vsak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Davam asi 50g kryš. cukru na 1 bielok a šlaham nad parou.Potom pridam podľa potreby praš. cukor a vyšlaham. Je pravda že to rychlo tuhne ale mne to dobre držalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musim to vyskusat znova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte.Ja dávam na 1dcl bielka 25 dkg práškového cukru,miešať nad parou,ked je skoro hotovo pridám medzi prsty kys.citrónovú.Potom to drží dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosim vas surne potrebujem recept na hladky a leskly krem na tortu