krém
Pozrite si aj
daj si do vyhladavaca krem a mas tam toho az az treba popozerat..nech sa dari..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus ten zrazeny krem chvilu nahriat na pare a potam znova vyslahat malo bi to pomoct
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa tiež stale zrazil,potom som vyskúšala héliu a maslo s vanilkovým pudingom,alebo žltkami nad parou a je to v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozes sem napisat postup ako robis krem, ktory sa ti zrazi? mne sa tiez volakedy zrazali kremy, mala som z nich strasnu traumu, vzdy som sa bala slahat dlhsie ako nejake 3min. lebo potom sa to uz zrazilo. ale potom osm sa dozvedela, ze nie je jedno ci zaslahavam maslo do pudingu alebo puding do masla. Treba si najprv vyslahat maslo s cukrom do bielej peny, potom to naslahane maslo prelozit do inej misky, v tej povodnej so zbytkami masla vyslahat puding cca 1min. a postupne pridavat to vyslahane maslo. Vyskusaj to, uvidis, ze sa to podari a mozes to maslo stahat ovela dlhsie a nic sa mu nestane.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte.2 celé vajíčka a 125g kryštalového cukru šlaháme nad parou.Keď vychladne tak cez sitko prepasírovať a pridať 250g palmarinu a šlahať , ak sa ti zdá že sa zráža ,čím dlhšie šlaháš tým je hladší ,nič sa nestane..Ak cheš hnedý pridam rozpustenú čokoládu ak biely pridám bielu čokoládu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
preco prepasirovat?ja ho robim a nepasirujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem ste mi ozaj poradili a robim tak ze si uvarim puding vyslaham si maslo a potom tam postupne davam vychlad.puding
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak skus opacne, do pudingu davat maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zásada je že sa musí vždy vmiešavať redšie (mäkšie) do hustejšieho (tuhšieho), preto vždy treba puding po častiach zašľahávať do masla+cukor a obidve hmoty by mali mať rovnakú teplotu.
Čo sa týka toho zrážania, môže to byť v tom, že máš ten puding riedky- neviem aký pomer mlieka a pudingu používaš, ale do krémov musí byť puding hustejší
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja mam ten puding vzdy velmi husty, stoji mi v nom varecha, takze podla tvojej zasady je naslahane maslo mäksie ako puding a preto maslo do pugingu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vždy zašľahávam maslo bez cukru do husteho vychladeneho pudingu a nezrazilo sa mi nikdy...az predvcerom ale to bol iny novy krem nie z pudingu a myslim si ,ze kvoli tomu, ze ta masa bola vychladerna a maslo malo izbovu teplotu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím vás neporadili by ste mi recept na nejaky maslový alebo vanilkový krém ja ked spravy krem necham ho vychladnut a aj maslo maju rovnaku teplotu a ked ich zmiesam tak sa zrazia robievam preto len ten falosny parizsky a te sa mi nezrazi no chcem aj svetly krem dakujem