kaša-koža
Pozrite si aj
ahoj kosovka, po dovareni kase daj na vrch potravinovu foliu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na vrch na kašu pritisnuť,alebo na vrch kastrola
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj
potret jednoducho maslom uz som to turaz davala a fakt to funguje a aj na puding ked to deti nemaju radi tak to staci potret maslom dufam ze som poradila papapap
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj my jsme v práci vrch sypaly moučkovým cukrem, ten na tom zvlhne a neokorá to a nebo štětečkem natřít olejem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja len posypem vanilkovým cukrom , spravia sa z neho malinke kvapôčky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá,dakujem velmi pekne
,ja stále hovorím- všetci ludia všetko vedia ,ste super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kosovka
na kasu pritisnut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja jednoducho zamiešam do horúcej kaše lyžicu masla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Už keď sa vytvorí kožka,tak ju
jemňúčko podobrať z jednej strany a zlúpnuť.Ide to!Ale aj maslo a fólia sú OK!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ju ponorím do studenej vody a miešam kým nie je vlažný, potom občas premiešam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím ako Mirčuš - kým nevychladne miešam a je pokoj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam mikroténový sáčok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem, či to ešte pomôže, ale ja do čerstvo uvareného pudingu ešte horúceho vmiešam jednu heru alebo maslo, ono sa to roztopí a zároveň ochladí tú masu, ale nerozmiešam to celkom nahladko a nechám vychladnúť. Používam klasický pískací hrniec na mlieko, a keď chcem, aby mi to rýchlo vychladlo, tak ešte vylejem horúcu a napustím studenú vodu. A už keď je to také letné, môže sa pridať ostatné maslo alebo čo používaš a šľahačom vyšľahať úplne dohladka. Potom pridávam aj cukor. Tento spôsob sa mi najviac osvedčil a je aj rýchly. Treba vyskúšať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
všetkým vám velmi pekne dakujem za rady,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dnes som vyskušala posypať cukrom ,výborné jednoduche a učinne.ešte raz dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
malá otázočka -ked varíte kašu na plnku,máte nejaku fintu na to,ako zabrániť vzniku kože,dakujem