reklama

kaša-koža


reklama

malá otázočka -ked varíte kašu na plnku,máte nejaku fintu na to,ako zabrániť vzniku kože,dakujemSlnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj kosovka, po dovareni kase daj na vrch potravinovu foliu Slnko

Muška, St, 11. 11. 2009 - 21:53

ahoj
potret jednoducho maslom uz som to turaz davala a fakt to funguje a aj na puding ked to deti nemaju radi tak to staci potret maslom dufam ze som poradila papapap
Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok
Slnko Slnko Slnko Slnko

Blanka, St, 11. 11. 2009 - 21:58

ahoj my jsme v práci vrch sypaly moučkovým cukrem, ten na tom zvlhne a neokorá to a nebo štětečkem natřít olejem...Mrkám

kosovka, St, 11. 11. 2009 - 22:04

dievčatá,dakujem velmi pekneZlomené srdce Zlomené srdce ,ja stále hovorím- všetci ludia všetko vedia ,ste superSlnko

daduš, St, 11. 11. 2009 - 22:18

ja jednoducho zamiešam do horúcej kaše lyžicu masla

AnaP, St, 11. 11. 2009 - 23:02

Už keď sa vytvorí kožka,tak ju

jemňúčko podobrať z jednej strany a zlúpnuť.Ide to!Ale aj maslo a fólia sú OK!

Ja ju ponorím do studenej vody a miešam kým nie je vlažný, potom občas premiešam.Slnko Slnko

Ja robím ako Mirčuš - kým nevychladne miešam a je pokoj.Slnko

Sigetka, Št, 12. 11. 2009 - 09:29

Neviem, či to ešte pomôže, ale ja do čerstvo uvareného pudingu ešte horúceho vmiešam jednu heru alebo maslo, ono sa to roztopí a zároveň ochladí tú masu, ale nerozmiešam to celkom nahladko a nechám vychladnúť. Používam klasický pískací hrniec na mlieko, a keď chcem, aby mi to rýchlo vychladlo, tak ešte vylejem horúcu a napustím studenú vodu. A už keď je to také letné, môže sa pridať ostatné maslo alebo čo používaš a šľahačom vyšľahať úplne dohladka. Potom pridávam aj cukor. Tento spôsob sa mi najviac osvedčil a je aj rýchly. Treba vyskúšať.

kosovka, So, 14. 11. 2009 - 19:29

dnes som vyskušala posypať cukrom ,výborné jednoduche a učinne.ešte raz dakujem

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama