reklama

Karamelové bonbóny

Pridal/a evikum dňa 06. 06. 2010 - 16:41 - Recepty evikum
obrázok k receptu

reklama

Domáce karamelky

Ingrediencie
150 gramov kryštálový cukor
100 millilitrov šľahačková smotana
  čokoláda
Postup

150 g kryštálového cukru, 100 ml šľahačkovej smotany, čokoláda na namáčanie Cukor upálime na karamel, zalejeme smotanou a za stáleho miešania varíme, kým sa to nerozpustí. Nalejeme do silikónovej formy na pralinky a dáme stuhnúť (ja to riešim mraziakom(giggle) ). Stuhnuté vyberieme z formy a máčame do čokolády.

Doplňujúce poznámky

[img_assist|nid=77146|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]

Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

sona7, Ne, 06. 06. 2010 - 20:48

...boli super,ako nahle budem mat cas takich spravim dcere,ona ma rada karamel,dakujemBozkávam Bozkávam Bozkávam

tieto robim aj ja, lebo milujem karamel..Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Len ja som plnila narobene skrupinky z cokolady... ale tvoj postup je jednoduchsi...

zivoth, Pi, 28. 01. 2011 - 22:25

evulik ako dlho vydrzia taketo bonbony, aj tie malinove aj nugatove a marcipanove? a treba ich asi skladovat v chlade, vsak? dakujem.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama