
Domáce karamelky
150 | gramov | kryštálový cukor |
100 | millilitrov | šľahačková smotana |
čokoláda |
150 g kryštálového cukru, 100 ml šľahačkovej smotany, čokoláda na namáčanie Cukor upálime na karamel, zalejeme smotanou a za stáleho miešania varíme, kým sa to nerozpustí. Nalejeme do silikónovej formy na pralinky a dáme stuhnúť (ja to riešim mraziakom(giggle) ). Stuhnuté vyberieme z formy a máčame do čokolády.
[img_assist|nid=77146|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...boli super,ako nahle budem mat cas takich spravim dcere,ona ma rada karamel,dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tieto robim aj ja, lebo milujem karamel..
Len ja som plnila narobene skrupinky z cokolady... ale tvoj postup je jednoduchsi...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
evulik ako dlho vydrzia taketo bonbony, aj tie malinove aj nugatove a marcipanove? a treba ich asi skladovat v chlade, vsak? dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty