JUNG KÄSANA
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ludika, ja šlahačku vyšlahám do tuha, ale dávam menej vody, lebo je to redšie ako jogurtový zesan, na túto dávku dávam len 600g vody,a došlahám. Ak by sa ti to zdalo, aj tak málo husté tak tam len zašlahaj trocha toho prachu, nič sa nestane, táto dávka výjde na naplnenie malej torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež vyšľahám šľahačku do tuha. A robím tak isto ako Dáška, len som minule prisypala trocha jogurtového zeesanu, chcela som mať istotu, že to bude tuhé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Este raz vdaka !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Chcela by som sa opýtať na tento prípravok,nikde tu som ho nenašla vo vyhľadávaní,ani na googli -len v zeelandii.
Kúpila som ho,pretože to bolo menšie balenie ako Zeesan-3,5kg (aj keď nie moc lacnejšie) a bola to malina (a mascarpone) a ja minien tak maximálne kilo.
Zaujímali by ma všetky skúsenosti s ním. Je to ako zeesan,ale prečo sa ho potom dáva viac ?
500g Zeesan, 625g voda,2500g polovyšľahanej rastlinnej smotany
ale
300g Jung KÄsana,750g voda,400g polovyšľahaná rastlinná smotana
a aj so to mieša v inom poradí.
A ešte jedna otázka- dáva sa polovyšľahaná smotana preto, lebo po tej 1 hod. stabilizácie stuhne? T.j.už sa to nedošľaháva ?
Vdaka !!!!